Compatibilitatea CarPlay și disponibilitatea unor funcționalități Siri au fost extinse în noi țări

0
136

iphone siri

Compania Apple a actualizat în cursul nopții trecute pagina cu disponibilitatea diferitor caracteristici ale iOS pentru a anunța utilizatorii de iPhone și iPad că anumite caracteristici ale Siri și CarPlay sunt disponibile în și mai multe țări. Probabil că vă așteptați ca și România să fie inclusă măcar într-una dintre caracteristicile Siri, însă din păcate, deși numărul țărilor adăugate este destul de mare, țara noastră nu se află printre acestea.

În ceea ce privește disponibilitatea caracteristicilor Siri, câteva funcționalități ale asistentului virtual personal, cum ar fi afișarea rezultatelor sportive, integrarea Twitter și Facebook, itinerariile și nu numai, sunt disponibile în următoarele țări noi:

  • Rezultate sportive: India și Noua Zeelandă
  • Integrarea Twitter și Facebook: Brazilia, Danemarca, India, Olanda, Noua Zeelandă, Rusia, Suedia, Thailanda și Turcia
  • Căutări locale: Brazilia, Danemarca, India, Olanda, Noua Zeelandă, Rusia, Suedia, Thailanda și Turcia
  • Itinerarii: Brazilia, Danemarca, India, Olanda, Noua Zeelandă, Rusia, Suedia, Thailanda și Turcia
  • Shazam: Brazilia, Danemarca, India, Olanda, Noua Zeelandă, Rusia, Suedia, Thailanda și Turcia

Trecând la disponibilitatea funcționalității CarPlay pentru autoturisme, aceasta este acum accesibilă și din Brazilia, China, India, Thailanda și Turcia. Până acum, CarPlay putea fi accesat din Australia, Canada, Elveția, Franța, Germania, Hong Kong, Italia, Japonia, Marea Britanie, Mexic, Coreea de Sud, Singapore, Spania, SUA și Taiwan.

Extinderea disponibilității acestor caracteristici vine la numai câteva ore după ce Apple a lansat versiunea finală a iOS 8.3 și OS X 10.10.3 Yosemite, pe care o oferă tuturor utilizatorilor de dispozitive compatibile. iOS 8.3 în special aduce utilizatorilor îmbunătățiri în privința CarPlay și Siri, asistentul virtual personal fiind acum disponibil în șase limbi noi și alte câteva dialecte (majoritatea vorbite în țările adăugate acum pentru funcționalitățile menționate mai sus).

- Reclamă -