Un nou site web îți permite să interacționezi cu câteva dintre aplicațiile pentru Apple Watch

0
49

Cei de la AppAdvice au lansat recent un site dedicat Apple Watch, pe care l-au intitulat WatchAware. Și pentru că vor să prezinte cât mai multe lucruri despre ceasul inteligent al companiei Apple, recent au publicat în cadrul site-ului respectiv o secțiune care ne prezintă câteva dintre aplicațiile pentru ceas, cu care noi vom putea interacționa direct din browserele web.

apple watch

Noua secțiune, care poate fi accesată urmând acest link direct, oferă o selecție de aplicații care sunt afișate pe cadranul ceasului. În momentul de față sunt disponibile nu mai puțin de 26 de aplicații diferite cu care vom putea interacționa în diferite feluri. În funcție de titlul selectat, utilizatorii pot vedea aplicația, glance-uri sau notificări (ori toate trei) și selecta elementele dorite, făcându-și o idee asupra modului în care vor arăta și funcționa cele mai multe dintre aplicațiile principale. Printre aplicațiile disponibile momentan se numără Twitter, Facebook, Pinterest, BMW i, Hărți și nu numai.

Majoritatea aplicațiilor prezentate pe acest site au un aspect și o funcționalitate precum cea indicată de către Apple în cadrul conferinței de pe 9 septembrie. Unele dintre acestea, însă, sunt create pe baza imaginilor distribuite de dezvoltatorii recent. Astfel, spre deosebire de primele care ar putea suferi schimbări semnificative până la momentul lansării, cele din urmă este puțin probabil să fie modificate.

Apple le permite momentan dezvoltatorilor să creeze aplicații pentru ceas folosind API-ul WatchKit din iOS 8.2 și Xcode 6.2. Astfel, aceștia pot implementa Glance-uri, notificări interactive și aplicații. În privința celor din urmă, ele pot fi accesate doar dacă terminalul iPhone pe care sunt instalate aplicațiile este conectat la ceas.

- Reclamă -