Opera Coast 4.10 pentru iPhone și iPad – actualizare este disponibilă pe App Store

0
298

opera coast

Opera Coast este una dintre versiunile pentru mobil a cunoscutului browser Opera și care se remarcă prin interfața modernă și diferitele tehnologii care ar trebui să ofere navigare pe Internet mai rapidă și o experiență cât mai bună posibil. În ideea de a aduce utilizatorilor caracteristici și mai atractive pentru browser-ul lor, cei de la Opera au publicat zilele trecute o nouă actualizare pentru Coast, versiunea 4.10 fiind acum disponibilă pentru descărcare.

Aplicatia Opera Coast aduce utilizatorilor de iPhone și iPad în versiunea 4.10, în primul rând, actualizări care să sporească vitezele de navigare pe Internet chiar și pe dispozitivele acelora dintre noi care nu sunt conectate la rețele foarte rapide. Clipurile video sunt acum comprimate în momentul în care caracteristica Opera Turbo este activă, ceea ce înseamnă că încărcarea lor se va face mai rapid decât până acum. În plus, tot ca parte a actualizărilor pentru conexiunile slabe, aplicația oferă utilizatorilor o bară de progres la încărcarea unei pagini printr-o astfel de conexiune. Iar dacă ai o conexiune cu adevărat slabă la Internet, ea va afișa diferite mesaje încurajatoare care să îți amintească faptul că rețeaua mobilă lucrează din greu să îți încarce rețeaua dorită.

Separat de actualizările adresate special situațiilor în care conexiunea la Internet nu este tocmai satisfăcătoare, versiunea 4.10 a aplicației Opera Coast aduce utilizatorilor posibilitatea de a glisa înapoi atunci când accesează un site securizat (HTTPS) pentru a reveni la pagina anterioară fără ca aceasta să se mai reîncarce. De asemenea, actualizarea mai oferă posibilitatea de a derula în jos pentru a reveni la căutare în fluxurile cu noutăți, oferă opțiunea de a partaja paginile către aplicații precum Pocket, Evernote, Pinterest sau Kik. La final, trebuie să știți că actualizarea mai include corecturi de probleme și îmbunătățiri în privința performanțelor, pentru ca noi să ne bucurăm de o aplicație mai stabilă decât oricând.

Pentru a face actualizarea la cea mai recentă versiune a aplicației opera Coast pentru iPhone și iPad, tot ce va trebui să faceți este să accesați App Store>Updates și să atingeți butonul Update din dreptul aplicației. De asemenea, puteți efectua actualizarea urmând linkul direct de mai jos:

- Reclamă -