IBM lansează patru noi aplicații în parteneriat cu Apple

- Publicitate -

Ca parte a parteneriatului cu Apple, IBM a anunțat în cursul zilei de luni extinderea portofoliului de aplicații pentru iOS, MobileFirst, cu încă patru titluri adresate mediului de afaceri. Este vorba despre aplicații create pentru instituțiile bancare și financiare, pentru companiile aeriene și pentru comercianți.

Advisor Alerts este prima dintre aplicații și se alătură unui număr mai mare de aplicații create de către Apple și IBM special pentru mediul bancar și financiar. Această aplicație este disponibilă în versiuni pentru iPhone și iPad, și se adresează mai ales consultanților pentru administrarea averii, permițând monitorizarea piețelor în timp real și furnizând notificări push care acoperă tranzacțiile aprobate, problemele de schimburi, termenul contului, insatisfacția clientului și noutăți relevante legate de piețele de capital.

screen-shot-2015-03-02-at-8-38-01-am

Următoarele două aplicații sunt Passenger Care și Dynamic Buy. Prima dintre acestea este o aplicație adresată serviciilor de relații cu clienții din cadrul companiilor aeriene, permițând efectuarea check in-urilor pentru călători. Cea de-a doua este o aplicație care se adresează industriei de comerț, permițând comercianților să răspundă schimbărilor trendurilor.

screen-shot-2015-03-02-at-8-39-47-am

Ultima dintre aplicații este creată pentru echipele de intervenție ale companiilor de electricitate și utilități. Intitulată Field Connect, aplicația oferă specialiștilor posibilitatea de a vedea pe hartă unde sunt problemele raportate și câți utilizatori sunt afectați.

screen-shot-2015-03-02-at-8-42-14-am

Aceste 4 noi aplicații se alătură celor 10 lansate de IBM și Apple la sfârșitul anului trecut. Dintre ele, Field Connect este singura care acoperă un domeniu cu totul nou pentru programul MobileFirst. Acest nou program face parte din parteneriatul dintre Apple și IBM anunțat în vara anului 2014, iar cei doi giganți încep să își culeagă roadele după ce nu mai puțin de 50 de companii mari au implementat sau sunt în curs de implementare a  soluțiilor furnizate de ele.

- Publicitate -
Alex Popa
Alex Popahttps://itutorial.ro
Redactor-șef și fondatorul iTutorial.ro.

Sugestii de articole

Apple a lansat iOS 16.1.2 pentru iPhone – iată noutățile

iOS 16.1.2 a fost lansat miercuri seară pentru utilizatorii de iPhone. Cea mai recentă versiune a sistemului...

iOS 16.2 beta 4 și iPadOS 16.2 beta 4 au fost lansate pentru iPhone și iPad

Apple a lansat joi seară iOS 16.2 beta 4 și iPadOS 16.2 beta 4 pentru dezvoltatorii de...

macOS 13.1 Ventura beta 4 a fost lansat

macOS Ventura 13.1 beta 4 a fost lansat joi seară pentru toți dezvoltatorii înscriși pe Apple Developer Center....

watchOS 9.2 beta 4 a fost lansat pentru Apple Watch

Apple a lansat joi seară watchOS 9.2 beta 4 pentru dezvoltatorii de aplicații. Noua actualizare sosește la...

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Articole similare

URMĂREȘTE-NE

20,785FaniÎmi place
10,899CititoriConectați-vă
361CititoriConectați-vă
113AbonațiAbonați-vă
Publicitate

Cele mai recente articole

tvOS 16.2 beta 4 a fost lansat pentru Apple TV HD și Apple TV 4K

Apple a lansat tvOS 16.2 beta 4 pentru dezvoltatorii de aplicații. Noua versiune de prelansare a sistemului de operare pentru Apple TV sosește la...

macOS 13.1 Ventura beta 4 a fost lansat

macOS Ventura 13.1 beta 4 a fost lansat joi seară pentru toți dezvoltatorii înscriși pe Apple Developer Center. Noul build de Ventura sosește la două...

watchOS 9.2 beta 4 a fost lansat pentru Apple Watch

Apple a lansat joi seară watchOS 9.2 beta 4 pentru dezvoltatorii de aplicații. Noua actualizare sosește la două săptămâni distanță de watchOS 9.2 beta...

Vrei să fii la curent cu ultimele noutăți din lumea Apple?

Abonează-te la newsletter-ul nostru pentru a primi pe e-mail ultimele articole publicate pe iTutorial.ro!

*După ce ai completat adresa de e-mail și apăsat butonul „MĂ ABONEZ”, vei primi pe acea adresă de e-mail un mesaj în care va trebui să confirmi înscrierea la newsletter-ul nostru.