IBM lansează patru noi aplicații în parteneriat cu Apple

- Publicitate -

Ca parte a parteneriatului cu Apple, IBM a anunțat în cursul zilei de luni extinderea portofoliului de aplicații pentru iOS, MobileFirst, cu încă patru titluri adresate mediului de afaceri. Este vorba despre aplicații create pentru instituțiile bancare și financiare, pentru companiile aeriene și pentru comercianți.

Advisor Alerts este prima dintre aplicații și se alătură unui număr mai mare de aplicații create de către Apple și IBM special pentru mediul bancar și financiar. Această aplicație este disponibilă în versiuni pentru iPhone și iPad, și se adresează mai ales consultanților pentru administrarea averii, permițând monitorizarea piețelor în timp real și furnizând notificări push care acoperă tranzacțiile aprobate, problemele de schimburi, termenul contului, insatisfacția clientului și noutăți relevante legate de piețele de capital.

screen-shot-2015-03-02-at-8-38-01-am

Următoarele două aplicații sunt Passenger Care și Dynamic Buy. Prima dintre acestea este o aplicație adresată serviciilor de relații cu clienții din cadrul companiilor aeriene, permițând efectuarea check in-urilor pentru călători. Cea de-a doua este o aplicație care se adresează industriei de comerț, permițând comercianților să răspundă schimbărilor trendurilor.

screen-shot-2015-03-02-at-8-39-47-am

Ultima dintre aplicații este creată pentru echipele de intervenție ale companiilor de electricitate și utilități. Intitulată Field Connect, aplicația oferă specialiștilor posibilitatea de a vedea pe hartă unde sunt problemele raportate și câți utilizatori sunt afectați.

screen-shot-2015-03-02-at-8-42-14-am

Aceste 4 noi aplicații se alătură celor 10 lansate de IBM și Apple la sfârșitul anului trecut. Dintre ele, Field Connect este singura care acoperă un domeniu cu totul nou pentru programul MobileFirst. Acest nou program face parte din parteneriatul dintre Apple și IBM anunțat în vara anului 2014, iar cei doi giganți încep să își culeagă roadele după ce nu mai puțin de 50 de companii mari au implementat sau sunt în curs de implementare a  soluțiilor furnizate de ele.

- Publicitate -
Alex Popa
Alex Popahttps://itutorial.ro
Redactor-șef și fondatorul iTutorial.ro.

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Articole sugerate

oneSafe este aplicația gratuită a săptămânii pentru iPhone și iPad

Este vineri, sfârșit de săptămână, ceea ce înseamnă că Apple a actualizat pagina cu recomandări din versiunea...
00:05:51

Colorcube este aplicația gratuită a săptămânii oferită de Apple pentru iPhone, iPad și Apple TV

Pagina cu Recomandări de pe App Store România a fost actualizată, iar odată cu multitudinea de aplicații și jocuri noi sau actualizate pe...

Articole similare

URMĂREȘTE-NE

20,785UrmăritoriÎmi place
10,899UrmăritoriUrmărește-ne
360UrmăritoriUrmărește-ne
113AbonațiAbonați-vă
Publicitate

Cele mai recente articole

iOS 17.4 și iPadOS 17.4 au fost lansate pentru iPhone și iPad cu noutăți importante în Uniunea Europeană

iOS 17.4 și iPadOS 17.4 au fost lansate marți seară de către Apple și sunt disponibile, așadar, pentru utilizatorii modelelor de iPhone și iPad...

Apple a lansat MacBook Air cu chipset M3

Apple a lansat astăzi o actualizare pentru gama MacBook Air (13 inch și 15 inch), care oferă chipset-uri M3, compatibilitate îmbunătățită pentru afișajele externe,...

iOS 17.4 va permite instalarea de aplicații din afara App Store pe iPhone și iPad, în UE

Urmare a faptului că pe data de 6 martie 2024 intră în vigoare actul legislativ privind piețele digitale (DMA - Digital Markets Act) pe...

Vrei să fii la curent cu ultimele noutăți din lumea Apple?

Abonează-te la newsletter-ul nostru pentru a primi pe e-mail ultimele articole publicate pe iTutorial.ro!

*După ce ai completat adresa de e-mail și apăsat butonul „MĂ ABONEZ”, vei primi pe acea adresă de e-mail un mesaj în care va trebui să confirmi înscrierea la newsletter-ul nostru.