Gmail 4.0 pentru iPhone și iPad – actualizare este disponibilă pe App Store

0
270

Aplicația oficială a unuia dintre cele mai populare servicii de e-mail din lume – Gmail – a primit în cursul zilei de astăzi o actualizare importantă pentru toți utilizatorii. Versiunea 4.0 a aplicației este acum disponibilă pe App Store și aduce utilizatorilor compatibilitate sporită cu unele funcționalități ale iOS 8, și nu numai.

Gmail-for-iOS-4.0-800x690

Utilizatorii care au instalat iOS 8.0 sau o versiune ulterioară pe iPhone sau iPad vor putea efectua acțiuni rapide fără măcar să mai fie nevoiți să deschidă aplicația celor de la Google. Grație notificărilor interactive, aplicația Gmail permite utilizatorilor de iPhone și iPad să efectueze o glisare pe notificarea primită pentru a arhiva sau răspunde mesajului primit. În plus, dacă ai iOS 8 sau o versiune ulterioară instalată pe iPhone sau iPad, mulțumită unei extensii Gmail, vei putea acum să trimiți prin e-mail fișierele din orice aplicație deschisă și care folosește meniul de partajare implicit al iOS 8. Astfel, vei putea atașa poze și documente în Gmail direct din aplicațiile favorite, fără a mai fi nevoit să deschizi clientul Google. Iar dacă nu știi cum să folosești aceste două noi funcționalități, atunci tutorialele de mai jos îți vor fi de ajutor:

La final, fie că ai sau nu iOS 8 instalat pe iPhone sau iPad, te vei bucura de o nouă pagină pentru vizualizarea fișierelor atașate. Ea îți permit să deschizi fișierele respective în oricare dintre aplicațiile compatibile pe care le ai instalate deja pe iPhone sau iPad.

Pentru a face actualizarea la versiunea 4.0 a aplicației Gmail, tot ce va trebui să faci este să accesezi fie pagina Updates a App Store, fie să urmezi linkul direct de mai jos:

- Reclamă -