Cutia pentru Apple Watch sau brățările ceasului este prezentată „accidental” de Apple

0
158

apple watch

Unul dintre elementele Apple Watch pe care Apple le ține ascunse chiar și după prezentarea dispozitivului de pe 9 martie este ambalajul în care el va veni. La fel ca și în cazul ceasurilor de lux, cutia este un element important, dar în ciuda faptului că Jony Ive, spre exemplu, ne-a vorbit în repetate rânduri despre ea, compania a evitat să o prezinte în formă finală lumii întregi. O aparentă greșeală mai mult sau mai puțin intenționată a angajaților companiei americane face însă ca noi să putem vedea cutia mai devreme de data la care Apple și-ar fi dorit, probabil.

apple-watch-packaging

Ca urmare a unei actualizări aduse paginii care ne prezintă locurile de muncă vacante la Apple, compania americană a inclus o imagine în care ne prezintă câțiva ingineri care discută despre unul dintre Apple Watch-urile Sport, iar pe masă, pe lângă multiplele cărți disponibile apare și o cutie. Ei bine această cutie albă cu formă dreptunghiulară ar putea să fie chiar cutia Apple Watch sau a uneia dintre brățările ceasului.

În cazul în care ar fi ambalajul unui dispozitiv, atunci Apple Watch Sport sau Apple Watch sunt modelele care ar putea veni în el, în condițiile în care am aflat mai demult că Apple dorește să comercializeze Apple Watch Edition (modelul din aur de 18 carate) într-o cutie mai tradițională care să aibă și funcționalitatea de stație de alimentare pentru dispozitiv.

O descriere sumară făcută de șeful departamentului de design industrial din cadrul Apple, Jony Ive, ne arată că aceasta ar putea să fie într-adevăr cutia unuia dintre Apple Watch-uri. Într-un interviu acordat recent, designerul britanic susținea că ambalajul Apple Watch se va deschide prin fricțiunea părții de jos cu capacul și că nu va avea dimensiuni foarte mari. Cu siguranță însă acesta nu este ambalajul pentru un Apple Watch Edition în condițiile în care aceeași persoană susținea că modelul respectiv va avea un ambalaj construit din materiale premium – de exemplu, va fi aplicată peste pielea din exterior un colorant de anilină, iar în interior cutia va fi căptușită cu velur.

Chiar dacă și cutia unui Apple Watch va arăta asemănător, în ceea ce mă privește consider că ambalajul din imaginea de mai sus este pentru curelele comercializate separat și nu pentru dispozitivul în sine, deoarece nu are dimensiuni foarte mari și nu văd cum ar putea să adăpostească pe lângă ceas, documentația, încărcătorul și alte elemente incluse în mod normal de Apple.

- Reclamă -