Apple oferă magazinelor materiale speciale pentru a anunța că acceptă efectuarea plăților prin Apple Pay

0
91

Pagina web de pe site-ul companiei Apple unde este promovat Apple Pay a fost actualizată în cursul nopții trecute pentru a aduce câteva modificări în secțiunea adresată companiilor partenere programului. Această secțiune include acum un link care le permite administratorilor de companii să comande decalcomanii Apple Pay, pe care să le afișeze în magazinele cu amănuntul care permit efectuarea plăților de pe iPhone folosind acest sistem. Noile decalcomanii sunt însoțite de un set de elemente grafice Apple Pay pentru comercianți, însă acestea au fost adăugate pe site-ul web și sunt disponibile deja de câteva săptămâni.

Făcând clic pe linkul care îți permite să comanzi decalcomanii pentru magazinul tău vei fi direcționat către un nou site web numit Aprovizionare Apple Pay, unde poți să te înregistrezi pentru a primi chitul Apple Pay, care conține două bucăți de sticlă de mărimi diferite inscripționate deja cu Apple Pay, decalcomaniile de înregistrare tot în două mărimi și un instrument de aplicare. Orice comerciant poate să comande până la 5 astfel de chituri folosind platforma online, insă nu există o limitare în acest sens, deoarece pentru comenzi mai mari trebuie să te adresezi Apple.

Partea interesantă este că niciunul dintre chituri nu costă nimic pe comerciant, care trebuie doar să completeze numele companiei, numele său, o adresă de e-mail și o adresă de livrare a pachetului.

Compania Apple încurajează magazinele și lanțurile de magazine să afișeze noile logouri Apple Pay pentru a atrage noi consumatori și pentru a-i anunța pe cei care nu știu că pot să efectueze plăți mult mai rapid folosind dispozitivele iPhone. Până în luna aprile, Apple Pay era acceptat în nu mai puțin de 700.000 de magazine, însă deocamdată serviciul este oferit doar consumatorilor și comercianților din SUA (până la sfârșitul acestui an va fi extins în multe alte țări de pe glob).

- Reclamă -