Apple oferă AppleCare+ pentru Apple Watch și acoperire pentru stricăciunile accidentale

0
162

apple watchApple Watch a fost din nou prezentat aseară de către Apple, compania americană anunțând în sfârșit autonomia bateriei ceasului, data lansării și prețurile pentru fiecare model în parte. Separat de aceste anunțuri din cadrul conferinței, pagina web de prezentare a ceasului a fost și ea actualizată de compania americană, acolo fiind incluse alte câteva informații utile. Una dintre acestea este legată de garanție.

Apple Watch Sport, colecția cu carcasă din aluminiu, precum și Apple Watch, colecția cu carcasă din oțel inoxidabil, vor fi acoperite de o garanție de un an pentru reparații hardware și de până la 90 de zile asistență complementară din partea companiei Apple. Desigur, în țările unde legislația impune acest lucru, ceasurile vor avea 2 ani de garanție inclusă sau 1 an de garanție plus încă un an de garanție de conformitate. Această garanție este oferită de către Apple și pentru iPhone, iPad și multe alte produse. Apple Watch Edition, modelul din aur de 18 carate, în schimb, face excepție. El va fi acoperit de o garanție de doi ani pentru reparații hardware și asistență complementară. Deși aceasta este o veste bună pentru cei care-și vor permite să dea peste 10.000$ pe un ceas și locuiesc în SUA, cei din Europa probabil că vor primi tot doi ani, ca și în cazul modelelor mai ieftine.

Iar cei care vor să prelungească garanția pentru ceas, vor putea să achiziționeze un AppleCare+. Pachetul este disponibil pentru toate cele trei modelele de Apple Watch, oferind garanție extinsă de până la trei ani de la data cumpărării pentru toate cele trei modele de Apple Watch. În funcție de colecție însă, pachetul poate oferi acoperire și pentru stricăciunile provocate în mod accidental de către utilizatori. Practic, acest pachet extinde garanția cu un singur an pentru fiecare dintre Apple Watch-uri.

screen-shot-2015-03-09-at-3-57-50-pm

Pachetul AppleCare+ va acoperi două incidente care au provocat stricăciuni cu o valoare nespecificată ceasului. Din păcate însă compania Apple nu a anunțat prețul acestor pachete de extindere a garanției pentru Apple Watch, însă ceea ce trebuie să știți este că ele sunt comercializate doar în magazinele Apple, iar pe perioada în care garanția este extinsă reparațiile se fac doar în service-urile Apple.

- Reclamă -