Apple lansează un program de voluntariat global pentru angajați

0
83

Compania Apple și-a anunțat angajații în cursul zilei de astăzi că va lansa în curând un nou program de voluntariat adresat lor, cu scopul de a-i încuraja să participe de bunăvoie la diferite acțiuni desfășurate în comunitățile locale din care fac parte. Sub noul Program de Voluntariat Global al companiei Apple, gigantul din Cupertino oferă angajațiilor o modalitate de a primi instruire și instrumente pentru a-i ajuta să creeze și să promoveze evenimentele locale de voluntariat, care ajută la îmbunătățirea comunităților din care fac parte.

Pe lângă obiectivul de pregătire și echipare a angajaților, programul Apple mai dorește și să ajute angajații companiei să își găsească activități de voluntariat. În momentul de față, noul program este disponibil pentru angajații din Statele Unite ale Americii, Sydney în Australia și Cork în Irlanda, dar Apple vrea să extindă disponibilitatea lui la nivel global în viitor.

Lansarea noului program de voluntariat vine la numai câteva luni după ce Apple a anunțat extinderea pachetelor cu beneficii pentru angajați, sub conducerea lui Denise Young Smith – noul director pentru resurse umane în cadrul Apple. În plus, Apple mai are un program intitulat Cadouri ajustate, prin care contribuie cu bani la acțiunile de caritate făcute de către angajați. Anul trecut disponibilitatea acestui program a fost extinsă și la acțiunile de voluntariat, compania americană donând 25 de dolari pe ora de voluntariat a unui angajat la orice fel de organizație nonprofit.

Până în momentul de față Apple a donat prin programele sale adresate angajaților nu mai puțin de 78 de milioane de dolari către fundații de caritate și organizații nonprofit.

- Reclamă -