Cu toții ne amintim probabil că anul trecut, la sfârșitul lunii august și începutul lunii septembrie apăruseră pe internet o serie de imagini cu o clădire misterioasă ridicată de Apple în fața locației care avea să găzduiască evenimentul media de prezentare a Apple Watch, iPhone 6 și a Apple Pay. Acea clădire „misterioasă” a generat un val mare de speculații, care s-au dovedit, în cea mai mare parte a fi eronate în condițiile în care construcția albă a fost destinată doar persoanelor de la evenimentul media, cărora le-a permis să intre în contact cu noile produse prezentate de Apple.

Istoria se repetă, deoarece o serie de imagini apărute pe Internet în ultimele ore ne arată că o construcție similară celei din toamna anului trecut este ridicată ca și o extensie a Centrului de Arte Yerba Buena din San Francisco. Această locație va găzdui evenimentul Apple de pe 9 martie, în cadrul căruia se zvonește că gigantul din Cupertino intenționează să prezinte din nou Apple Watch, furnizând o serie de detalii suplimentare despre dispozitivul inteligent. Astfel, este cât se poate de evident faptul că Apple ridică un nou un spațiu, unde să fie mese care să permită invitaților să intre în contact cu Apple Watch și celelalte produse ce urmează să fie prezentate de companie la evenimentul care va avea loc peste 8 zile.

Persoana care a trimis și pozele cu această clădire susține că ea este împânzită cu oameni de pază care poartă tricouri cu inscripția „Apple Security” și monitorizează zi și noapte noua construcție albă. Această informație ne confirmă faptul că extensia a fost ridicată și aparține de compania Apple.

Apple a trimis joi invitații unor jurnaliști și bloggeri pentru a se alătura evenimentului „Spring Forward” care va avea loc pe 9 martie. Ulterior, gigantul din Cupertino a anunțat pe site-ul său web că îl va difuza în direct pe Mac, iPhone, iPad și Apple TV. Ca de obicei, iTutorial.ro va zezenta cele mai importante informații anunțate la conferința Apple.

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.