Apple confirmă deschiderea unor noi magazine „Apple Watch” în Londra, Paris și Tokyo

0
271

Starbucks-store-at-Galeries-Lafayette-La-coupole-Paris

Compania Apple a anunțat astăzi în mod oficial marile deschideri pe data de 10 aprilie a trei noi magazine complet diferite de celelalte pe care le-a deschis până acum. Confirmând că aceste magazine vor fi situate în interiorul unor magazine de lux cunoscute din Londra, Paris și Tokyo, Apple ne anunță că în cadrul lor nu vor fi comercializate decât Apple Watch-uri prin faptul că aceste magazine vor purta denumirea ceasului inteligent.

Captură de ecran din 2015.03.27 la 09.18.26

Noile puncte în care Apple va comercializa ceasul începând cu data de 24 aprilie se încadrează în conceptul magazinîn magazin deoarece sunt deschise în interiorul magazinelor departamentale Galeriile Lafayette din Paris, Isetan din Tokyo și Selfridges din Londra. După cum am aflat săptămânile trecute, magazinul Apple Watch din Selfridges va fi localizat lângă intrarea arhicunoscutei încăperi Wonder Room – unde sunt comercializate diferite tipuri de bijuterii de lux, ceasuri ale unor branduri prestigioase și nu numai. Magazinul din cadrul Galeriilor Lafayette va ocupa nu mai puțin de 4 balcoane de la etajul întâi al magazinului departamental – într-o zonă în care, de asemenea, sunt comercializate numai produse de lux.

Partea interesantă este că noul tip de magazine ale companiei Apple nu vor oferi consumatorilor decât posibilitatea de a testa și achiziționa un Apple Watch. Compania menționează în pagina în care anunță marea deschidere a noilor magazine că utilizatorii care au nevoie de asistență suplimentară privind produsul Apple achiziționat vor trebui să facă o programare la cel mai apropriat Genius Bar.

Deși Apple nu specifică nimic, noile magazine de lux vor comercializa cel mai probabil, în special, Apple Watch-uri Edition, a căror prețuri știm că pornesc de la 11.000 € și ajung până la 18.000 €. Există posibilitatea însă ca și modelul din oțel inoxidabil și chiar modelul sport (cel mai accesibil) să fie comercializate.

Deschiderea noilor magazine ale companiei Apple coincide cu data la care utilizatorii vor putea testa și precomanda un Apple Watch. Primul val de lansare va avea însă loc după două săptămâni de la acea dată (24 aprilie).

- Reclamă -