Apple a lansat 8.0.4, Safari 7.1.4 și Safari 6.2.4 pentru OS X

0
1202

Compania Apple a publicat în cursul nopții trecute o actualizare nouă pentru unul dintre cele mai populare browsere de pe platforma OS X. Safari a fost actualizat în versiunile sale pentru OS X 10.10, OS X 10.9 și OS X 10.8, de care Apple se ocupă, iată, în continuare.

safari

Safari 8.0.4 pentru OS X 10.10.x Yosemite, Safari 7.1.4 pentru OS X 10.9.x Mavericks și Safari 6.2.4 pentru OS X 10.8.x Mountain Lion sunt disponibile acum pentru utilizatorii care au instalate una dintre cele trei versiuni majore ale sistemului de operare pentru Mac, noutățile aduse de fiecare fiind aceleași. Mai precis, potrivit companiei Apple vorbim despre o actualizare care conține îmbunătățiri în privința stabilității și securității.

Vorbind despre actualizările de securitate, potrivit documentului publicat de către Apple împreună cu această actualizare, ea include corecturi care înlătură vulnerabilități în WebKit ce puteau permite unui site web otrăvit să închidă în mod neașteptat o aplicație sau să execute cod. O altă problemă de securitate înlăturată de către Apple prin această actualizare adusă Safari este descrisă ca fiind o inconsistență în browser, care putea să permită atacatorilor să denatureze URL-urile.

Actualizarea la versiunea 8.0.4, 7.1.4 sau 6.2.4 a Safari este recomandată tuturor celor care folosesc browserul și au instalat pe Mac-uri OS X Yosemite, OS X Mavericks sau OS X Mountain Lion. Pentru a efectua această actualizare tot ce va trebui să faceți este să accesați App Store, secțiunea Updates și să faceți un clic pe butonul Update din dreptul noii actualizări.

Noua versiune a Safari vine la aproximativ trei luni distanță de lansarea ultimei actualizări, care, de asemenea, includea diferite corecturi de erori.

- Reclamă -