Aplicația iTutorial.ro pentru Android a fost lansată în Magazin Google Play

0
3716

În urmă cu aproximativ o săptămână lansam pe App Store aplicația iTutorial.ro pentru iPhone și iPad și vă promiteam că o versiune pentru Android va fi lansată în curând. Ei bine, astăzi suntem bucuroși să vă anunțăm că aplicația iTutorial.ro pentru dispozitivele cu Android este disponibilă pe Magazin Google Play pentru toți cititorii noștri care folosesc astfel de dispozitive. Pentru că știm că sunteți mulți cei care în paralel cu un dispozitiv Apple folosiți unul cu Android sau cărora vă place compania americană ori produsele sale și care ne solicitați de ceva vreme și o aplicație pentru Android.

Fiindcă încă de la început dorința noastră a fost de a oferi o experiență similară pentru ambele versiuni ale aplicației iTutorial.ro, cea mai recentă adresată terminalelor Google, Samsung, LG, HTC și nu numai are un aspect și o funcționalitate foarte asemănătoare cu versiunea pentru iPhone și iPad a aplicației. Cu un design curat, modern, simplu și intuitiv, aplicația vă oferă acces instant la cele mai recente articole publicate pe iTutorial.ro, precum și la toate categoriile cu articole disponibile. Tutorialele sunt desigur în centrul atenției, o simplă accesare a meniului (sau glisare de la dreapta spre stânga pe ecran) și atingere a opțiunii Tutoriale aducându-ți în față lista cu cele mai recente tutoriale adresate dispozitivelor iPhone, iPad, iPod touch, Mac și Apple TV. În plus, din meniu poți accesa cele mai recente știri din lumea Apple (Știri), review-uri de dispozitive, comparații și prezentări de aplicații (Recenzii), precum și să descoperi cele mai noi actualizări ale aplicațiilor de pe App Store care te interesează. Iar dacă vrei să accesezi o altă categorie sau o sub categorie, atunci secțiunea Navighează îți va sta la dispoziție.

Dar poate cel mai important aspect, după interfața care permite accesarea rapidă a articolelelor, sunt notificările push. La fel ca și versiunea pentru iPhone, aplicația iTutorial.ro pentru iPhone te va notifica ori de câte ori este publicat pe site un articol sau tutorial nou. Astfel, vei fi mereu la curent cu cele mai noi informații din lumea Apple, precum și cu tutoriale despre cum să-ți folosești dispozitivul sau diferitele sale funcționalități, cum să rezolvi unele probleme și nu numai. Iar dacă te interesează în mod special doar unele categorii de articole care apar pe acest site (de exemplu, doar tutorialele sau doar știrile), atunci aplicația îți va oferi opțiunea de a selecta categoria/categoriile de la care să primești notificări, ignorându-le pe celelalte. Dacă vrei acest lucru, atunci accesează meniul aplicației (cele trei linii paralele din partea de sus a ecranului / o glisare de la stânga la dreapta), atinge opțiunea Notificări și apoi comută pe alb butonul din dreptul categoriilor de la care nu dorești să primești notificări.

Printre celelalte caracteristici ale aplicației se numără comentariile. La fel ca și de pe web, aplicația iTutorial.ro îți va permite să lași comentarii la articole. Pentru a face acest lucru este să deschizi articolul dorit, să glisezi până în partea de jos și să atingi butonul + (plus), apoi să introduci un nume, adresa ta de e-mail și comentariul dorit. Și tot în partea de jos a fiecărui articol vei găsi opțiunile de partajare, care îți permit să trimiți prietenilor articolele care ți-au plăcut sau care consideri că i-ar interesa. Iar dacă întâmpini probleme cu unele articole, atunci poți să accesezi versiunea web a site-ului iTutorial.ro direct din aplicație (prin butonul Accesează versiunea web din meniu) sau să deschizi articolul selectat în Safari (din meniul de partajare).

Aplicația iTutorial.ro este momentan optimizată doar pentru smartphone-uri, însă este compatibilă cu toate dispozitivele Android care rulează versiunea 4.0 sao orice versiune ulterioară a sistemului de operare Google. Dimensiunea aplicației este de doar 4,9 MB, iar pentru a o descărca va trebui să urmați linkul direct de mai jos:

[vc_button title=”Descarcă acum aplicația iTutorial.ro pe Android” target=”_self” color=”default” size=”size_large” href=”https://play.google.com/store/apps/details?id=com.blappsta.itutorial”]

Notă: Dacă întâmpini orice fel de probleme cu aplicații sau ai sugestii, te rugăm frumos să ne anunți care este problema, pe ce dispozitiv iOS ai întâlnit-o și ce versiune a iOS ai instalată. Poți să ne anunți fie printr-un comentariu lăsat în acest articol, fie pe forum. Ne-ar ajuta enorm să o îmbunătățim!


iTutorial.ro furnizează zilnic cele mai recente informații din lumea Apple și IT, tutoriale utile, prezentări de aplicații și jocuri de care toți posesorii de iPhone, iPad, iPod, Apple TV și Mac au nevoie. Având câteva mii de tutoriale adresate unei game variate de utilizatori – de la cei începători și până la cei mai experimentați – iTutorial.ro te va ajuta să beneficiezi pe deplin de toate tehnologiile dispozitivelor iOS, OS X și Apple TV, precum și să înlaturi unele probleme de funcționare. O echipă experimentată va fi mereu conectată cu tine și va răspunde întrebărilor tuturor în cel mai scurt timp posibil.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.