Una dintre caracteristicile Apple Watch pe care Apple o laudă în continuu de la prezentare este posibilitatea de a fi personalizat. Jony Ive, șeful diviziei de desogn industrial și software al Apple, și persoana care a avut un rol extrem de important în procesul de creație al ceasului, a declarat că el va fi disponibil în milioane de combinații. Pe lângă faptul că Apple Watch va fi disponibil în două modele și vor avea o multitudine de curele, Apple ia în calcul și faptul că fiecare ceas va avea numeroase cadrane pe care utilizatorul le va putea selecta după bunul plac.

Vorbind despre curele, au existat multe persoane care bănuiau că ele nu vor fi comercializate separat, așa că utilizatorul va trebui de la bun început să aleagă ceasul dorit, cu modelul de brățară dorit. Problema este că Apple a conceput un mecanism care permite schimbarea extrem de simplă a curelelor, ceea ce ar face logică vânzarea separată a unor curele pentru aceia dintre utilizatori care doresc să asorteze ceasul la mai multe haine. Ei bine, logic sau nu, compania Apple chiar va vinde separat brățări ca și accesorii separate pentru ceas, scrie 9to5Mac. Potrivit unor surse din cadrul companiei americane, Apple pregătește magazinele cu un stoc generos de curele, care vor fi comercializate încă din prima zi.

Până acum știm că gigantul din Cupertino va comercializa trei modele de Apple Watch – Apple Watch, Sport și Edition – fiecare dintre acestea fiind disponibilă împreună cu șase curele create pentru modelele de 38mm și/sau 42mm. Partea interesantă este că unele dintre curele, cum ar fi Modern Buckle sau Leather Loop vor fi comercializate doar pentru modelul de 38 mm sau cel de 42 mm și compatibile cu Apple Watch și Apple Watch Edition (adică doar cu acele modele mai scumpe de Apple Watch, nu și cu modelul sport, din aluminiu).

Chiar dacă există posibilitatea ca acele curele comercializate separat să fie disponibile pentru toate modelele de Apple Watch, este posibil ca Apple să nu comercializeze unele dintre curele, cum ar fi cele adresate versiunii de 18 carate a ceasului. Astfel, compania ar putea oferi exclusivitate pentru acelea și obliga utilizatorii să cumpere de la bun început ceasul dorit, în varianta dorită.

Apple Watch va fi lansat de către Apple în luna aprilie a acestui an, iar atunci ar trebui să aflăm dacă și care vor fi curelele comercializate separat.

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.