Apple se pregătește să lanseze la începutul lunii aprilie Apple Watch

0
84

La sfârșitul lunii ianuarie, directorul general al companiei Apple anunța în cadrul unei teleconferințe că Apple Watch va fi pus în vânzare în luna aprilie a acestui an. De atunci și până în prezent, planurile companiei Apple nu par să se fi schimbat sau cel puțin asta ne indică o informație recentă distribuită de site-ul MacRumors.

Citând o sursă de încredere, site-ul menționează că Apple Watch va fi lansat mai degrabă în prima parte a lunii aprilie decât în ultima parte a ei. Se pare că Apple se pregătește să mute ceasurile la punctele de distribuție centralizate din Statele Unite ale Americii în primele zile ale lunii aprilie. În aceste condiții, ni se sugerează că lansarea va avea loc într-una dintre zilele primei săptămâni întregi din luna respectivă (adică în perioada 6-10 aprilie).

Peste nici două săptămâni compania Apple a anunțat că va organiza un eveniment media important, în cadrul căruia este foarte posibil să ne fie prezentate noi detalii despre ceas. Pe lângă informații legate de durata de viață a bateriei, preț și alte caracteristici, este de așteptat ca în cadrul conferinței respective Tim Cook și compania să ne anunțe care va fi ziua în care ceasul va fi pus în vânzare, precum și țările care vor face parte din primul val de lansării.

Așadar, există posibilitatea ca Apple Watch să fie pus în vânzare la aproximativ o lună distanță de noua conferință de prezentare a lui, iar dacă acest lucru se va întâmpla, atunci pe la sfârșitul lunii martie ne putem aștepta ca ceasul să fie disponibil la precomandă în magazinele din țările în care va fi disponibil inițial.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.