Fiindcă au mai rămas doar câteva săptămâni până la lansarea ceasului, iar obiectivul Apple este de a avea cât mai multe dintre aplicațiile de pe App Store optimizate pentru el încă din momentul lansării, compania a luat decizia de a invita dezvoltatorii terți la sediul său din Cupertino, California pentru a-i ajuta să testeze și finalizeze aplicațiile pentru Apple Watch, potrivit lui Mark Gurman de la 9to5Mac. Se pare că dezvoltatorii au început să sosească luna aceasta la sediul companiei de pe One Infinite Loop pentru a lucra alături de inginerii Apple la finalizarea aplicațiilor bazate pe WatchKit din categorii precum sport, finanțe sau productivitate.

Acești dezvoltatori au avut posibilitatea de a-și testa pentru prima dată aplicațiile create chiar pe Apple Watch. Intrând în contact cu dispozitivul, unii dezvoltatori sunt încântați de rotița digitală, tehnologia Force Touch nu este descrisă ca fiind intuitivă, iar părerile sunt împtățite în privința motorului haptic. Un dezvoltator familiarizat cu dispozitivele Android Wear consideră că sistemul de operare pentru ceasul Apple este mai sofisticat.

Partea interesantă este că angajați ai Apple s-au întâlnit și cu reprezentanți ai unor instituții bancare pentru a îi ajuta la implementarea funcționalității Apple Pay. Iar dacă vă gândiți doar la băncile din SUA, atunci trebuie să știți că Apple lucrează pe aplicațiile WatchKit cu dezvoltatorii din cadrul unor bănci germane, indicând posibilitatea ca disponibilitatea serviciului de plăți al companiei să fie extinsă și în afara granițelor SUA.

Apple Watch va fi lansat de către Apple în luna aprilie a acestui an, însă o informație apărută săptămânile trecute pe Internet indica faptul că Apple cere unor dezvoltatori de aplicații să finalizeze proiectele pentru ceas până la jumătatea acestei luni. Coroborând acea informație cu cea mai recentă, s-ar putea ca Apple să pregătească luna aceasta sau în prima parte a lunii viitoare un eveniment media. Desigur, nu este exclusă posibilitatea ca intenția gigantului din Cupertino să fie aceea de a se asigura că un număr cât mai mare de aplicații vor fi finalizate până la lansarea produsului,

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.