Shades este aplicația gratuită a săptămânii pe App Store

0
169

O nouă săptămână se aproprie de încheiere, iar compania Apple a anunțat o nouă aplicație pe care o oferă gratuit tuturor utilizatorilor de iPhone și iPad. Ca parte a actualizării aduse paginii Recomandări de pe App Store, compania americană a anunțat că Shades este aplicația săptămânii în magazinul de aplicații.

Lansat în luna septembrie a anului trecut, Shades este un joc de tip puzzle dezvoltat de către UOVO, dar dintre acelea pe care este ușor să le joci, dar mai greu să devii un maestru. Gameplay-ul Shades ar putea să sune cunoscut fanilor faimosului Tetris: mută blocurile care cad în cea mai bună poziție pentru a le combina cu altele și a elibera rândurile. Punând două blocuri de aceeași culoare unul peste celălalt, ele vor fi combinate într-un singur bloc cu o culoare mai închisă. Iar dacă reușești să creezi un bloc întreg din aceeași culoare, îl vei elibera și vei putea juca în continuare. Dacă nu, atunci va trebui să reiei jocul.

Jocul este cât se poate de intuitiv prin simplul fapt că regulile sale sunt ușor de priceput pentru oricine, însă va deveni o adevărată provocare pe măsură ce joci tot mai mult și treci la alte nivele. În momentul de față, jocul cu design minimalist conține nu mai puțin de 3 moduri: ușor, mediu și dificil.

Așadar, dacă ești în căutarea unui joc cu care să-ți omori timpul liber într-o zi mai mohotâtă, atunci ar trebui să încerci Shades pentru faptul că are un design minimalist și foarte plăcut la vedere, efectele sonore sunt grozave, iar recenziile utilizatorilor sunt în mare parte pozitive.

Shades este disponibil pe App Store sub forma unei aplicații unei aplicații universale pentru iPhone și iPad, fiind compatibil doar cu acele dispozitive care rulează iOS 7 sau o versiune ulterioară. Dimensiunea jocului este de 30 MB. Shades a fost optimizat pentru iPhone 6 și iPhone 6 Plus.

  • Shades pentru iPhone și iPad – Gratuit (redus de la 1,99 €) – Cumpără acum*

*Promoția este valabilă până vinerea viitoare (30 ianuarie).

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.