Îți era dor de aplicația gratuită a săptămânii? Probabil că da, mai ales că ultima aplicație oferită gratuit de către Apple în cadrul acestei promoții a fost anunțată în urmă cu aproape două săptămâni. Dacă te temeai că în 2015 Apple a renunțat la această promoție, atunci am o veste cât se poate de bună pentru tine, deoarece ea continuă și în Noul An. Prima aplicație a săptămânii anunțată de către Apple pentru 2015 este Mujo.

Dezvoltată de către Oink Games, aplicația Mujo ce poate fi acum descărcată gratuit de pe App Store este de fapt un joc unic de tip puzzle care nu are sfârșit și în care tot ce va trebui să faci este să colectezi cât mai multe dale pe care apoi să le elimini pentru a ataca monștri. Minim 3 dale cu săbii puse una lângă cealaltă sunt necesare pentru a ataca monștri, însă cu cât sunt mai multe dalte cu atât este mai bine, deoarece ele vor provoca mai multă distrugere și vor ajuta la înfrângerea mai rapidă a monștrilor. Monștrii aceștia sunt, de fapt, personaje din mitologia greacă. După ce ai distrus un monstru va apărea altul și tot așa.

Jocul este unul interesant și se remarcă prin grafică și unicitatea gameplay-ului. Este recomandat să îl încerci mai ales dacă îți plac jocurile de tip puzzle sau jocurile gratuite în general.

Mujo este disponibil pe App Store sub forma unei aplicații gratuite și universale pentru iPhone, iPad și iPod touch, fiind compatibil doar cu acele dispozitive care rulează iOS 6 sau o versiune ulterioară a sistemului de operare. Dimensiunea jocului este de 60,0 MB. Promoția este valabilă până vinerea viitoare, 16 ianuarie.

  • Mujo pentru iPhone și iPad – Gratuit (redus de la 2,69€) – Descarcă acum

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.