Potrivit celor mai recente informații, Apple Watch va fi lansat cel mai probabil în luna martie a acestui an. Dacă arzi de nerăbdare să testezi noul dispozitiv, atunci un anunț făcut de cei de la Doodle Creatives s-ar putea să îți facă așteptarea mai ușoară. Dezvoltatorii din spatele aplicației pentru iPhone și iPad – Pipes – au publicat un demo online și interactiv pentru Apple Watch care permite tuturor utilizatorilor și dezvoltatorilor de aplicații să testeze unele dintre aplicațiile viitorului dispozitiv și să se familiarizeze cu noua interfață.

Acest demo interactiv conține o imagine de înaltă rezoluție a ceasului luată de pe site-ul de prezentare Apple și un ecran cu care vei putea interacționa, la fel ca și cu rotița digitală. Oricare dintre aplicațiile afișate în acest demo vor putea fi lansate, iar cu unele vei putea chiar și interacționa. În Instagram, spre exemplu, vei putea derula printre câteva poze, în timp ce în aplicația Muzică vei putea asculta începutul piesei ”A Sky Full of Stars” a trupei Coldplay.

Cea mai bine finisată dintre aplicațiile care pot fi accesate este chiar aplicația Pipes ce include un demo al aplicației pe care dezvoltatorii ei o vor oferi atunci când iOS 8.2 și ceasul vor fi lansate. Această aplicație ne poate oferi o imagine destul de precisă asupra modului în care ar putea arăta inițial și celelalte aplicații pregătite de către dezvoltatori pentru ceas. Ea nu doar că permite navigarea prin interiorul unor meniuri, ci oferă chiar și posibilitatea de a vedea un exemplu de notificări pe care le va afișa pe ceas sau Glance-uri.

Pentru a simula și mai bine prezența unui Apple Watch, acest demo interactiv te va obliga să faci clic pe rotița digitală a ceasului astfel încât să revii la ecranul principal. Iar în ceea ce îi privește pe dezvoltatori, aceștia vor putea încărca propriile logouri de aplicație pentru a vedea cum vor fi afișate pe ecranul micului dispozitiv, atunci când vor fi disponibile.

Poți accesa demonstrația interactivă a Apple Watch urmând [vc_button title=”acest link” target=”_self” color=”default” size=”size_small” href=”http://www.demoapplewatch.com/”].

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.