Google Maps 4.2.0 pentru iPhone și iPad – actualizare este disponibilă pe App Store

0
394

La doar câteva ore după lansarea unei actualizări majore pentru aplicația Google Traducere de pe App Store prin care au fost implementate o serie de funcționalități grozave, gigantul din Mountain View a lansat o actualizare notabilă și pentru Google Maps. Aplicația oficială a serviciului de cartografiere online al Google, Hărți Google, este acum disponibilă pe App Store în versiunea 4.2.0.

google maps 4.2Cea mai recentă versiune a aplicației de hărți pentru iPhone și iPad aduce utilizatorilor posibilitatea de a filtra restaurantele afișate în rezultatele căutărilor după tipul bucătăriei lor, precum și posibilitatea de a obține informații despre vreme pentru toate orașele din lume accsând pagina cu detalii a fiecăruia. Mai mult decât atât, versiunea 4.2.0 a Google Maps aduce utilizatorilor opțiunea dea plasa două țăruși pe hartă pentru punctele de plecare și destinație în cadrul itinerariilor, precum și opțiunea de a salva în calendar programul unei rute de transport în comun. La final, cea mai recentă versiune a Google Maps include corecturi de probleme și îmbunătățiri în privința performanțelor.

Actualizarea la versiunea 4.2.0 a aplicației Google Maps poate fi efectuată pe orice dispozitiv iPhone sau iPad care rulează iOS 6.0 sau o versiune ulterioară a sistemului de operare. Pentru a face actualizarea va trebui fi să accesezi pagina Updates a App Store, fie să urmezi linkul direct către pagina oficială a aplicației de pe App Store:

- Reclamă -