Compania Google a lansat în cursul zilei de marți o actualizare importantă pentru una dintre cele mai cunoscute aplicații ale sale – Google Chrome. Versiunea pentru iPhone și iPad a navigatorului este acum disponibilă într-o variantă nouă, cu un aspect ceva mai diferit, dar și cu câteva funcționalități grozave.

Versiunea 40.0.2214.61 a Google Chrome aduce, în primul rând, modificări la nivelul interfeței utilizator. În sfârșit, navigatorul adoptă noua linie de design a celor de la Google sau mai precis acel design material care aduce culori mai puternice și un nou mod mai rațional de reliefare a unor elemente prin introducerea umbrelor, precum și a unor animații. Odată cu aceste schimbări de design vin și optimizările pentru ecranele mai mari IMG_1901ale dispozitivelor iPhone 6 și iPhone 6 Plus, dar și optimizările pentru iOS 8. Per total vorbim despre o aplicație Google Chrome mai bine gândită pe partea de design, și care arată și funcționează mai bine pe cele mai recente dispozitive Apple.

Pe partea de funcționalitate, Google a inclus în noua versiune a navigatorului compatibilitate cu caracteristica Handoff a iOS 8. În cazul în care nu sunteți familiarizați cu ce este Handoff, ei bine trebuie să știți că face parte din Continuitatea adusă celei mai recente versiuni a sistemului de operare și permite utilizatorilor să înceapă să navigheze în Chrome pe iOS și apoi să continue navigarea, exact unde au rămas, în Chrome sau Safari pentru OS X (de fapt, continuarea se face pe navigatorul implicit de pe Mac).

La final, cea mai recentă versiune a Google Chrome aduce utilizatorilor corecturi de erori și îmbunătățiri în privința performanțelor.

Actualizarea la versiunea 40 a Google Chrome pentru iPhone și iPad poate fi efectuată de pe dispozitivele care rulează iOS 7 sau o versiune ulterioară a sistemului de operare. Pentru a face actualizarea, va trebui fie să accesezi pagina Updates a App Store, fie să urmezi linkul direct de mai jos:

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.