eMAG dă startul unei noi revoluții împotriva prețurilor. Iată cele mai importante reduceri la produsele Apple

0
188

De astăzi și până joi, 29 ianuarie, cel mai mare magazin online din România – eMAG – organizează o campanie cu reduceri importante la câteva mii dintre produsele aflate în oferta proprie. Intitulată Revoluția prețurilorcampania de reduceri este similară celor din aceeași serie care au fost organizate pe parcursul anului 2014.

Revoluția prețurilor reușește să taie cu până la 50% din prețul unor tablete, televizoare, electronice, electrocasnice și nu numai, așa că dacă ești în căutarea unui produs dintr-o anumită categorie ce este comercializată de către eMAG, atunci ar fi bine să profiți acum de promoții. Printre produsele care fac obiectul acestor reduceri se numără și câteva dintre dispozitivele Apple aflate în oferta eMAG, cum ar fi iPhone 6, iPhone 6 Plus, anumite modele de iPad sau iPod. Toate produsele Apple disponibile la reducere sunt menționate mai jos:

Pagina cu toate reducerile „revoluționare” ale eMAG poate fi accesată de aici. De asemenea, puteți accesa mai rapid categoriile de produse reduse făcând clic pe linkurile următoare: IT & Mobile, TV, Foto & Electronice, Electrocasnice, Îngrijire personală & Parfumuri, Copii & Jucării, Cărți, Media & Sport, Supermarlet & Casă & Petshop, Auto & RCA & Bricolaj.

Spor la cumpărături!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.