Apple a lansat versiunea 7.0.3 a software-ului pentru Apple TV

0
212

Completând seria actualizărilor din această seară de marți, compania Apple a lansat alături de iOS 8.1.3 și OS X 10.10.2 Yosemite, actualizarea Apple TV Software 7.0.3. Respectându-se tradiția lansării unor actualizări simultane pentru iOS și software-ul pe baza căruia funcționează Apple TV, chiar dacă aparent nu este o actualizare prea importantă, versiunea 7.0.3 a software-ului pentru micul dispozitiv a fost publicată și poate fi descărcată acum de către toți utilizatorii. Această actualizare este prima primită de Apple TV pe anul 2015 și vine la peste două luni distanță de lansarea versiunii 7.0.2 a software-ului.

Această actualizare aduce corecturi de probleme și îmbunătățiri în privința performanțelor. Din păcate, Apple nu specifică mai multe detalii în legătură cu versiunea 7.0.3 a software-ului pentru Apple TV, însă anunță că a înlăturat o mulțime de vulnerabilități prezente în software-ul acestei actualizări. Pentru descoperirea acestor vulnerabilități sunt creditați mai mulți experți în probleme de securitate, echipa Google Project Zero și chiar dezvoltatorii soluțiilor de jailbreak pentru iOS – TaIG și Pangu. Descrierea problemelor de securitate ce au fost înlăturate este disponibilă în acest articol publicat de compania americană.

Prezența unui număr atât de mare de vulnerabilități în versiunea software-ului pentru Apple TV precedentă și înlăturarea lor prin cea mai recentă actualizare, face ca versiunea 7.0.3 a Apple TV Software să fie recomandată tuturor utilizatorilor de Apple TV

La fel ca și versiunile precedente, Apple TV Software 7.0.3 poate fi instalat pe orice dispozitiv Apple TV din generația a 3-a (ambele modele) prin intermediul sistemului Actualizare software (Configurări>General>Actualizări software>Actualizare software>Descărcați și instalați).

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.