Apple găsește un mod ingenios de a promova iPad Air 2 și Smart Cover în magazinele sale (Video)

0
82

Ca parte a unei campanii recente prin care Apple îndeamnă utilizatorii de iPhone, iPad și Mac să fie mai creativi în anul 2015, oferindu-le câteva exemple bune venite din partea unor artiști în procesul creației cărora sunt implicate produsele sale, gigantul din Cupertino a găsit un mod ingenios de a pune în valoare capacitățile iPad Air 2 și utilitatea Smart Cover. Magazinele Apple, cum ar fi cel din Regent Street, Londra – unde a fost filmat clipul de mai jos – afișează de câteva zile în vitrine tablete iPad cu coperte Smart Cover care se închid și se deschid… singure.

Oricine a folosit până acum un iPad alături de un Smart Cover știe că această copertă creată de Apple pentru protejarea ecranului tabletei nu este acționată automat, fixându-se doar de ecranul tabletei prin intermediul magneților atât de puternic încât să nu se deschidă accidental, ci doar atunci când utilizatorul trage ușor de ea. Magneții din husă sunt cu certitudine implicați în prezentarea din vitrinele magazinelor companiei Apple, însă este interesant sistemul pe care l-a folosit Apple pentru a le deschide și închide printr-un proces care pare automat.

Această promovare vrea în mod cert să arate utilizatorilor cât de utile sunt Smart Cover-urile (chiar dacă cele de până acum nu se închid și nici nu se deschid automat), dar nu trebuie ignorat nici ceea ce este afișat pe ecranul tabletelor. Atunci când se deschide coperta, ecranele iPad-urilor Air 2 prezintă o demonstrație a modului în care pot fi create diferite desene sau picturi folosind tableta și una dintre aplicațiile de pe App Store. Iar picturile prezentate de Apple sunt cele pe care le-am văzut și în campania ”Începe ceva nou”.

Toți cei care au vizitat până acum un magazin Apple și au fost atenți la exteriorul lui, au observat că gigantul american a găsit tot felul de modalități ingenioase de a pune în valoare anumite produse promovate sau funcționalitatea lor. Iar aceasta este una dintre cele mai interesante metode folosite.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.