Apple anunță că Apple Watch va fi lansat la începutul lui 2015 și în câteva țări din Europa

0
271

Dacă SUA era una dintre puținele țări în care site-ul web de prezentare al Apple Watch a anunțat încă din luna septembrie că noul gadget va fi lansat la începutul anului 2015, acum compania americană a actualizat ușor paginile de prezentare ale ceasului pentru a face mai precis perioada în care va fi lansat ceasul în țările respective. Acum pagina de prezentare a Apple Watch din majoritatea statelor importante ale Europei, inclusiv Marea Britanie, Franța, Italia, Germania, Elveția și Spania, anunță vizitatorii că Apple Watch va fi disponibil la începutul anului 2015. Până acum, aceeași pagină anunța vizitatorii doar că Apple Watch va fi ”disponibil în 2015”.

Din păcate Apple nu oferă nici acum o dată clară la care Apple Watch își va face apariția în magazine, iar modificarea ce a avut loc pe paginile de prezentare ale gadgetului nu ne confirmă cu nimic că dispozitivul își va face apariția în magazinele din toate țările susmenționate în același timp. De asemenea, nu se știe momentan la ce interval se referă Apple când spune ”începutul anului 2015”, însă informații din trecut ne indicau faptul că în interiorul companiei se discută o lansare care să aibă loc în luna martie. Alte informații venite ”pe surse” indicau faptul că Ziua Îndrăgostiților ar fi un moment potrivit pentru lansarea Apple Watch, iar dacă acestea din urmă se vor adeveri, atunci foarte curând Apple ar trebui să facă anunțul mult așteptat.

Captură de ecran din 2015.01.03 la 08.52.03

În ceea ce privește lansarea din România, noi ar trebui să stăm liniștiți deoarece site-ul Apple din România nici nu are habar de ce este acela un Apple Watch. Chiar dacă produsul a fost prezentat în urmă cu aproximativ 3 luni de către Apple, nici acum nu a fost adăugată o pagină de prezentare a lui, darămite să fie menționată o posibilă perioadă în care va fi lansat. Nici vecinii noștri nu stau mai bine, deoarece nici în Bulgaria sau în Ungaria nu există până în acest moment o pagină de prezentare a Apple Watch. Asta înseamnă că ceasul fie nu va fi disponibil în 2015 în aceste țări, fie va ajunge în magazine mai spre sfârșitul anului.

- Reclamă -