Primele aplicații pentru iPhone și iPad actualizate de compania Apple în anul 2015 sunt cele care fac parte din suita iWork. Pages, Numbers și Keynote au primit în cursul acestei dimineți o actualizare pe care toți utilizatorii o vor putea descărca gratuit de pe App Store. Și pentru a nu supăra pe nimeni, compania Apple a actualizat atât versiunile pentru iPhone și iPad ale celor trei aplicații, cât și pe cele pentru Mac.

În cazul tuturor aplicațiilor vorbim despre actualizări minore despre care compania Apple preferă să nu spună prea multe. Mai exact, ”Această actualizare conține îmbunătățiri și corecturi de probleme” este singura mențiune a companiei Apple în legătură cu noua versiune a aplicațiilor iWork, atât în cazul versiunii pentru iOS, cât și în aceleia pentru OS X.

Diferența între actualizările pentru iPhone și iPad și cele ale aplicațiilor pentru OS X este legată însă de numărul versiunilor. Dacă 2.5.2 este versiunea nouă a Keynote, Pages și Numbers pentru iOS, în cazul aplicațiilor pentru OS X versiunile sunt diferite de la o aplicație la alta (Pages – 5.5.2, Keynote 6.5.2 și Numbers – 3.5.2).

Actualizarea la cele mai recente versiuni ale Pages, Numbers și Keynote este posibilă și recomandată accesând secțiunea Updates a App Store de pe iPhone, iPad, iPod touch sau Mac. Poți urma unul dintre linkurile de mai jos pentru a descărca/actualiza/cumpăra oricare dintre cele 3 aplicații:

iWork pentru Mac

 iWork pentru iOS

  • Pages pentru iPhone si iPad – 8,99 € – Cumpara acum*
  • Numbers pentru iPhone si iPad – 8,99 € – Cumpara acum*
  • Keynote pentru iPhone si iPad – 8,99 € – Cumpara acum*

*Daca ati cumparat deja aceasta aplicatie, nu veti mai plati inca o data pentru a face actualizarea. De asemenea, aplicațiile vor fi gratuite pentru toți cei care au cumpărat și activat un iPhone, iPad sau Mac nou după luna septembrie a anului 2013.

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.