Spre deosebire de anul 2014 care pentru compania Apple a avut doar 6 luni (pentru că doar de prin iunie a început să lanseze produse), anul 2015 urmează să fie mai aglomerat și să înceapă cu câteva lansări majore de produse. Pe lângă o tabletă cu ecran mai mare, iPad Proce urmează să fie lansată în primăvară și Apple Watch care va fi lansat la începutul lui 2015, potrivit Apple, compania americană se pare că plănuiește să mai lanseze încă un produs nou: un MacBook Air cu ecran de 12 inchi și profil ultra-subțire.

Potrivit unor informații obținute de către DigiTimes, la începutul anului viitor urmează să înceapă producția în masă a unui MacBook-ului cu ecran de 12 inchi, dar și a Apple Watch. Potrivit unor surse citate de către site-ul asiatic, viitorul MacBook Air cu ecran de 12 inchi va avea un profil ultra-subțire și va folosi procesoare Intel Broadwell. Profilul computerului va fi și principala problemă pusă producătorilor parteneri companiei Apple și mai ales Quanta Computers (care urmează să se ocupe de fabricarea unei bune părți dintre componentele interne ale laptopului), iar ea va duce la disponibilitatea în cantități limitate a noului MacBook, cel puțin în primele săptămâni de la lansare.

Informațiile referitoare la caracteristicile viitorului MacBook Air cu ecran Retina de 12 inchi coincid cu altele pe care vi le oducezentam lunile trecute. Știam deja nu doar că viitorul MacBook Air va avea un profil și mai subțire decât actualele modele, ci și că va avea o serie de caracteristici nemaiîntâlnite până acum pe MacBook – de exemplu, un trackpad fără butoane și un sistem de răcire fără ventilatoare. Legat de procesor, informațiile prezentate acum de DigiTimes par a fi corecte întrucât în noiembrie Intel lansa procesoarele Broadwell Core M de consum extrem de redus care ar fi potrivite acestui tip de MacBook.

Deocamdată nu știm cât de acurate sunt informațiile prezentate acum de către DigiTimes, însă, cel puțin în ceea ce privește Apple Watch, tind să cred că sunt corecte întrucât Apple urmează să lanseze noul ceas în luna martie.

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.