Încă dinainte ca Apple Watch să fie prezentat oficial de către Apple se zvonea (ca de obicei) că gigantul din Cupertino are probleme de producție cu unele componente ale ceasului inteligent – probleme care ar putea duce la amânarea lansării. Nu știm dacă Apple a amânat lansarea Apple Watch (deci dacă plănuia să pună în vânzare acest dispozitiv mai devreme), însă ceea ce știm sigur este că el va ajunge pe piață la o distanță mai mare de trei luni de la momentul prezentprii.

Potrivit unei informații venite tocmai din Taiwan, Apple și furnizorul partener – Quanta Computers – ar fi reușit să rezolve împreună problemele de producție întâlnite în cazul unui număr mare de componente ale viitorului ceas. Acest lucru duce la grăbirea datei la care dispozitivul va intra în producție de masă, ianuarie fiind luna în care se zvonește că lanțul de furnizori va începe să producă primele unități. Informații apărute în trecut ne sugerau, însă, că Apple Watch nu va fi produs în serie până la finele lunii februarie.

Publicația taiwaneză care vine cu noile detalii din cadrul Quanta Computers, mai adaugă și că furnizorul companiei Apple a crescut enorm numărul angajațiilor, iar de la 2.000 cât avea până acum, la 10.000 de muncitori, dar și că se așteaptă să dubleze chiar și acest din urmă număr de angajați pentru a face față cererii foarte mari.

La final, aflăm pe această cale și o informație cât se poate de puțin credibilă legată de iPhone 6s. Se pare că Apple dorește să lanseze viitorul dispozitiv în primăvara anului viitor, cu toate că niciodată până acum nu a mai ales această perioadă din an pentru lansarea unui iPhone nou, iar acum nu sunt șanse foarte mari să facă o excepție de la regulă.

Legat de primăvara anului 2015, ea ar putea să ne aducă un produs Apple nou. Este vorba despre Apple Watch, Angela Ahrendts, directoarea departamentului retail din cadrul Apple.

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.