Aplicațiile Facebook, Facebook Pages Manager și Facebook Messenger au fost actualizate

0
1023

Pentru a doua oară în această săptămână, compania Facebook a actualizat din nou în cursul dimineții zilei de astăzi aplicațiile sale principale. Facebook, Facebook Messenger și Facebook Pages Manager sunt acum disponibile în versiuni actualizate pe App Store și fiecare aduc câteva noutăți pe care nu putem să le trecem cu vederea.

Începând cu Facebook Messenger, faimoasa aplicație pentru chat pe care o urăște o bună parte dintre utilizatorii rețelei sociale este disponibilă acum în versiunea 17 pe App Store. La această nouă versiune inginerii Facebook au lucrat la efectuarea unor îmbunătățiri mari pentru a face trimiterea mesajelor mult mai fiabilă. Mai mult decât atât, ei s-au gândit și la utilizatorii de iPhone 6 Plus, așa că au îmbunătățit compatibilitatea cu dispozitivul Apple cu ecran de 5,5 inchi. Mai precis, aplicația Facebook Messenger va afișa în vizualizarea vedere atât lista cu conversații cât și una dintre conversațiile selectate, oferind posibilitatea de a trece mai rapid dintr-o conversație într-alta de pe iPhone 6 Plus.

Vorbind despre aplicația principală a Facebook, ea a primit versiunea 20.1 care include noi corecturi de probleme și îmbunătățiri. Trebuie specificat, însă, că pe lângă această actualizare adusă acum aplicației Facebook, compania americană a mai introdus în cursul acestei săptămâni o secțiune În trend împrumutată de pe versiunea web a Facebook pe dispozitivele mobile. Noua secțiune va afișa în secțiunea de căutare acele lucruri care sunt discutate și partajate foarte mult pe rețeaua socială într-un anumit moment. Această secțiune va organiza toate postările în cinci categorii: Articole, În știre, Prieteni și grupuri, Aproape de scenă și Flux live. Nu putem trece cu vederea faptul că noua secțiune va fi afișată pentru utilizatorii de iPhone și iPad din România ”în curând”.

În fine, Facebook Pages Manager a fost și ea actualizată de gigantul american, iar versiunea 12.1 este acum disponibilă pentru descărcare de către toți utilizatorii. Facebook Pages Manager 12.1 face mai simplă și mai rapidă accesarea notificărilor și a mesajelor pe iPad și include actualizări care sporesc performanțele aplicației.

  • Facebook Pages Manager pentru iPhone și iPad – Gratuit – Descarcă acum

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.