Vine 3.1 pentru iPhone – actualizare este disponibilă pe App Store

0
38

Twitter a publicat pe App Store în această seară o nouă actualizare pentru aplicația Vine ce oferă utilizatorilor acces la serviciul online de partajare a conținutului video și rețelei sociale cu același nume. Actualizarea de astăzi vine în completarea versiunii 3.0 pe care compania o lansat săptămânile trecute cu scopul de a introduce o serie de funcționalități noi și importante pentru toată lumea.

vine 3.1 #itutorial.roVersiunea 3.1 a Vine pentru iPhone aduce pe App Store posibilitatea de a fi mereu la curent cu ceea ce se întâmplă pe conturile tale favorite. Astfel, orice utilizator Vine poate acum să adauge pe toți cei ai căror conținut video îl urmăresc cu plăcere în secțiunea specială Favorite pentru ca aplicația să le trimită pe iPhone o notificare push de fiecare dată când aceștia publică un clip nou. De asemenea, aplicația Vine se va bucura acum de performanțe sporite pe toate dispozitivele iOS.

Utilizatorii pot face actualizarea la versiunea 3.1 a Vine pentru iPhone de pe App Store fie accesând secțiunea Updates (Actualizări), fie accesând linkul de mai jos:

- Reclamă -