Utilizatorii Cartelei Vodafone primesc extraopțiunea “Ce vrei tu“

0
2822

Al doilea operator de pe piața locală, Vodafone România, a anunțat în cursul zilei de astăzi introducerea în oferta proprie a unui fond comun de beneficii pentru utilizatorii Cartelei Vodafone. În funcție de tipul ofertei active, utilizatorii pot folosi fondul ”ce vrei tu” pentru convorbiri naționale sau internaționale în rețelele fixe din Uniunea Europeană, pentru SMS-uri naționale sau pentru trafic de date. Indiferent, însă, de extraopțiunea aleasă, clienții Cartelei Vodafone vor beneficia de minute și SMS-uri nelimitate în rețea. Mai mult decât atât, toți utilizatorii Cartelei Vodafone vor primi acces gratuit, timp de un an de zile, în aplicația Zonga ce oferă un catalog cu peste 25 de milioane de melodii ale unor artiști români sau străini.

[pull_quote_center]“Introducem, in acest moment, un nou portofoliu de extraoptiuni pentru Cartela Vodafone, care ofera un acces mult mai simplu si mai avantajos la beneficiile Cartelei. Pe langa comunicarea nelimitata in retea, noua cartela cu “Ce vrei tu” ii permite utilizatorului sa foloseasca beneficiile primite in totalitate, exact asa cum are nevoie: MB trafic de date/ minute nationale /SMS nationale a declarat Radu Tudorache, Director Prepaid, Consumer Business Unit, Vodafone Romania.[/pull_quote_center]

Numărul beneficiilor incluse diferă în funcție de cât plătește fiecare pe lună. Un beneficiu se traduce, practic, prin unități de telefonie/mesaje sau internet. Astfel, Cartela Vodafone de 6 euro va oferi utilizatorilor 1000 de minute naționale/MB de Internet 4G/SMS naționale/minute internaționale către fix alături de cele 100 de minute naționale și internaționale incluse. Cartela Vodafone de 12 euro, în schimb, va oferi 3300 de minute naționale/MB de Internet 4G/SMS naționale/minute internaționale către fix alături de 400 de minute naționale și internaționale incluse. Cartela de 7 euro oferă 2000 de beneficii ”ce vrei tu”, în timp ce cartela de 8 și 10 euro oferă 2300 de beneficii. Întreaga ofertă la Cartela Vodafone este listată mai jos.Captură de ecran din 2014.11.18 la 22.42.07

Fiecare dintre extraopțiunile de 6,7,8,10,12 euro includ un bonus de până la 1300 de beneficii ”ce vrei tu”, activarea făcându-se printr-un apel la *100#, ramura ”Promoție”. Mai multe detalii despre noua ofertă la Cartela Vodafone sunt disponibile aici.

În plus, Vodafone a mai lansat noul program de loialitate Vodafone pentru tine la Cartelă care îi va recompensa pe utilizatori la fiecare reîncărcare cu bonusuri atractive, atât în funcție de valoare, cât și în funcție de vechimea Cartelei.

Alături de Cartelă, Vodafone a anunțat ieri și câteva beneficii pentru abonații RED. Toți cei care încheie acum sau prelungesc un abonament RED sau Smart beneficiază promoțional de minute și internet nelimitat, telefoane la prețuri avantajoase și acces gratuit la unele dintre cele mai populare aplicații de la noi. Bonusul este gratuit și este valabil timp de 4 luni pentru utilizatorii 4G, respectiv 2 luni pentru utilizatorii 3G, activarea făcându-se printr-un apel la *100#, ramura Internet, în termen de 30 de zile de la data activării sau reînoirii abonamentului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.