Primul produs Beats care va fi lansat dupa ordinele companiei Apple a fost prezentat de gigantul din Cupertino intr-o serie de documente inscrisa recent la Comisia Federala pentru Comunicatii. Documentele care au fost inscrise la inceputul lunii trecute si descoperite abia astazi ne sugereaza faptul ca Apple ar putea lansat in curand o pereche de casti Beats Solo2 cu functionalitate wireless.

Documentele inscrise de Apple includ o serie de ilustratii si specificatii exacte care ne demonstreaza ca viitoarele Beats Solo2 vor arata aproape identic cu actualele casti Solo2, pe care noua companie a Apple le-a lansat la doar o zi dupa ce a fost anuntata in mod oficial achizitia istorica. Noile casti vor avea cipuri Bluetooth si BLE, care le vor permite sa functioneze fara fir.beatssolo2wirelessdocuments

Din documentatie reiese ca Apple este compania care a creat si testat noul produs, iar brandul celor din Cupertino apare chiar si pe ambalajul viitorului produs. Din documentre reiese, de asemenea, ca Apple a cerut confindentialitate pentru a testa noile casti.screenshot-2014-11-07-15-33-19

Beats Solo2 nu vor fi primele casti de tip „over-ear” lansate de compania Beats Electronics. In prezent Beats comercializeaza modelul Beats Studio intr-o versiune wireless, iar acest model este superior din multe puncte de vedere castilor Solo. Daca ar pastra strategia adoptata la castile Beats Studio, a caror pret in versiunea cu fir este de 299 $, iar in versiunea fara fir este de 379 $, atunci Beats Solo2 wireless ar trebui sa coste in jur de 279 $ in conditiile in care versiunea cu fir costa 199 $.

In momentul de fata nu se stie data la care Apple va lansa noile casti Beats Solo2 fara fir, insa dupa ce institutia federala americana va aproba comercializarea noului produs vom fi mult mai aproape de lansarea lui.

9to5

Beats reprezinta cea mai mare achizitie facuta in istoria companiei Apple, tranzactia de 3 miliarde de dolari finalizandu-se in cursul celui de-al treilea trimestru al anului in curs.

- Reclamă -