Penultimate 6.0 pentru iPad – actualizare este doisponibila pe App Store

0
139

screen480x480-1Penultimate este cunoscuta aplicatie oferita gratuit de catre Evernote ce ofera utilizatorilor posibilitatea de a scrie de mana ori desena cu ajutorul unor instrumente speciale care le simuleaza pe cele reale. Grozava aplicatie Penultimate avea pana astazi un design ce ne amintea de vremurile in care Scott Forstall era la conducerea departamentului iOS, deci invechit pentru iOS 7 si iOS 8. Din fericire, azi a fost publicata pe App Store versiunea 6.0 a Penultimate, ea oferind un design complet nou si numeroase imbunatatiri.

Penultimate 6.0 pentru iPad are, in primul rand, o interfata utilizator complet noua si focalizata pe scriere, nu si pe alte elemente nenecesare. Incepand de acum, utilizatorii au posibilitatea de a scrie pe ecranul complet al iPad-ului, ceea ce inseamna ca unele elemente precum instrumentele de scris pot fi accesate prin cateva atingeri pe ecran, iar trecerea la pagina anterioara sau urmatoare se va face folosind o glisare in sus sau in jos cu doua degete. In ceea ce priveste procesul de creare a notitelor noi sau alegerea intre diferite tipuri de hartie, acesta a fost simplificat.screen480x480

Alaturi de noutatile susmentionate legate de interfata utilizator, Penultimate 6.0 mai aduce un nou instrument de evidentiere, imbunatatiri pentru procesul de conectare, calitatea scrisului si acuratetea pentru stylus-ul Jot Script. Sistemul de cautare in interiorul notitelor este acum mai puternic, toate caietele Evernote ce contin notite Penultimate vor fi afisate in mod implicit. Legat de compatibilitatea cu Evernote, cea mai recenta versiune a Penultimate iti permite si sa accesezi ori sa adaugi notitele in caietele Evernote, inclusiv in cele pentru afaceri, iar la randul sau, Evernote iti va permite sa vizualizezi notitele Penultimate.

Pentru a face actualizarea la versiunea 6.0 a aplicatiei Penultimate, trebuie ca de pe dispozitivul dvs. cu iOS sa deschideti App Store, sa accesati sectiunea Updates, unde va aparea titlul aplicatiei alaturi de butonul Update, pe care trebuie sa il atingeti. Daca nu aveti aplicatia descarcata, accesati linkul de mai jos pentru a o descarca acum:

- Reclamă -