Natalie Portman și Michael Fassbender urmează să joace în filmul Universal despre viața lui Steve Jobs

0
1114

Natalie Portman urmează să primească un rol în filmul despre viața lui Steve Jobs pe care îl pregătesc studiourile de film Universal, scrie Deadline. Chiar dacă în momentul de față nu se știe care este rolul pe care l-ar putea juca Natalie în viitoarea peliculă, scenariul creat de Aaron Sorkin după singura biografie autorizată a lui Steve Jobs include și câteva roluri feminine, inclusiv cel pe al fiicei lui Steve Jobs, Lisa Brennan.

Natalie Portman este o catriță americană nominalizată la premiile Oscar pentru rolul din pelicula Closer și cunoscută pentru roluri principale din filme precum Lebăda Neagră, V de la Vendetta, Thor și Thor: Întunericul.

Un alt actor important care poartă discuții cu studiourile Universal pentru un rol în filmul biografic al lui Steve Jobs este Michael Fassbender. Cunoscut pentru rolul de Magento pe care l-a primit în filmele X-Men: Cei dintâi și X-Men: Viitorul este trecut, Fassbender ar putea juca rolul principal în filmul despre viața lui Steve Jobs mai ales în condițiile în care alte nume mari de la Hollywood, Leondardo DiCaprio și Christian Bale, au refuzat rolul.

Cunoscutul actor de comedie Seth Rogen ar fi și el în discuții pentru a primi rolul cofondatorului Apple Steve Wozniak, în timp ce Jessica Chastain ar putea primi și ea un rol în cadrul acestui film. Regizorul filmului biografic despre Steve Jobs va fi Danny Boyle, cel care a condus și filmările pentru pelicula de Oscar, Vagabondul milionar.

Noile informații legate de filmul despre viața lui Steve Jobs apar la numai câteva zile după ce am aflat că Sony Pictures a renunțat la producerea acestui film, vândându-l la Universal Studios.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.