Magazinul online al Apple a fost redesenat pentru a oferi idei de cumpărături consumatorilor

0
87

Fiindcă ne apropriem cu pași mari și repezi de sezonul cumpărăturilor, Apple s-a gândit să facă mai ușoară alegerea cadourilor pentru cei dragi prin redesenarea paginii principale a magazinului său online, precum și prin trimiterea unor noi e-mailuri. Campaniile de cumpărături pun în centru dispozitivele iPhone, iPad, Mac-urile, precum  și produsele Beats, însă alături de acestea Apple promovează și o sumedenie de accesorii concepute pentru ele.

Campania de promovare online a produselor Apple pune accentul pe acele dispozitive care pot fi folosite în familie și mai ales pe acelea de care copii s-ar bucura foarte mult, inclusiv jucării create special pentru iPhone sau iPad. De aceea, primul produs promovat este iPad, urmând în ordine Mac, iPhone, Apple TV, cardurile cadou Apple, sistemele audio Beats și jucăriile și jocurile. Pentru fiecare dintre produsele sale, Apple a conceput și o descriere care să îl recomande și să determine consumatorii să îl cumpere. Sloganul campaniei de promovare este De la un dar vin multe altele. Captură de ecran din 2014.11.19 la 18.39.03

Aceasta campanie nu include nicio ofertă specială sau vreo promoție la unul dintre produse, propunânu-și doar să ajute utilizatorii la găsirea darului perfect pentru cei dragi. Magazinul Apple online redesenat și toată oferta sa poate fi accesată de aici, campania desfășurându-se în toate țările în care există Apple Online Store.

Această campanie de cumpărături prevestește Black Friday, o altă campanie de reduceri pe care Apple o va organiza, așa cum este normal, în ultima vineri a lunii noiembrie. Din păcate, așa cum ne-a obișnuit anii trecuți, Apple nu va oferi discounturi prea mari la produsele din oferta proprie și cu siguranță vor exista magazine care vor comercializa produsele sale la prețuri mai mici.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.