iPad Air 2 si iPad mini 3 sunt disponibile si la Orange Romania

0
593

Desi ar fi trebuit sa ajunga inclusiv in magazinele din Romania pana pe 23 octombrie, conform companiei Apple, iPad Air 2 si iPad mini 3 au inceput sa populeze stocurile magazinelor din Romania abia la inceputul acestei saptamani. Anuntand inca de acum doua saptamani ca vor comercializa noile iPad-uri, primii doi operatori de pe piata locala din Romania – Orange si Vodafone – au pus in vanzare abia marti, 4 noiembrie, noile tablete Apple.

La fel ca si Vodafone Romania, Orange comercializeaza atat tabletele iPad Air 2 si iPad mini 3, cat si modelele precedente – iPad mini 2 (cu ecran Retina) si iPad Air. Oferta acestui operator din urma este, insa, una diferita de cea a Vodafone, atat in ceea ce priveste abonamentele, cat si beneficiile incluse.Captură de ecran din 2014.11.04 la 22.42.28

Incepand cu iPad Air 2, inainte de toate, trebuie facuta precizarea ca preturile din tabel sunt trecute, in ordine, pentru abonamentele Colibri Explore 11 (€/luna), Colibri Explore 17 (€/luna) si Colibri Explore 21 (€/luna). De asemenea, preturile sunt valabile la incheierea unuia dintre aceste trei abonamente pe o perioada de 24 de luni.

Observam ca la Orange iPad Air 2 are un pret de pornire, in versiunea de 16 GB, de doar 399 €. Prin comparatie, la Vodafone, acelasi model de iPad, cu cel mai scump abonament (29 €), costa 514 €. Diferentele de pret intre Orange si Vodafone se mentin si in cazul celorlalte abonamente impreuna cu care sunt comercializate dispozitivele, dar si, probabil, in cazul versiunilor cu capacitate de stocare superioara (momentan Vodafone nu a anuntat oferta de preturi pentru iPad Air 2 cu 64 GB si 128 GB capacitate de stocare).

Fiecare dintre aceste modele de iPad Air 2 sunt disponibile la Orange atat impreuna cu un abonament, cat si la liber, insa in cel de-al doilea caz nu au fost inca anuntate preturile. De fapt, la momentul scrierii acestui articol, Orange listeaza iPad Air 2 cu textul „Acest produs nu mai revine in stoc” (vorbim, evident, despre o eroare corectabila).Captură de ecran din 2014.11.04 la 22.42.09

Trecand la iPad mini 3, mentionez din nou ca preturile din tabel sunt trecute, in ordine, pentru abonamentele Colibri Explore 11 (€/luna), Colibri Explore 17 (€/luna) si Colibri Explore 21 (€/luna). De asemenea, preturile sunt valabile la incheierea unuia dintre aceste trei abonamente pe o perioada de 24 de luni.

Pretul de pornire pentru noua tableta cu ecran de 7,9 inchi, Touch ID si o versiune aurie este, impreuna cu abonamentul Colibri 21 €, de 329 €. La fel ca si in cazul iPad Air 2, fata de Vodafone vorbim despre o diferenta consistenta in conditiile in care acesta din urma comercializeaza acelasi model de iPad cu abonamente de 29 € sau 19 € (vorbim de cele apropriate Colibri 21) la pretul de 439 €, respectiv 443 €. Spre deosebire de Vodafone, insa, Orange nu ofera clientilor optiunea directa de a plati in rate tabletele printr-un sistem propriu.

Interesant este ca, la fel ca si anii trecuti, iPad mini 3 nu este disponibil la Orange in versiunea cu spatiu de stocare de 128 GB, asa ca singurele optiuni pe care le ai la acest operator sunt cele de 16 GB si 64 GB (in – aproape – toate culorile).

Abonamentele recomandate de catre Orange pentru tabletele Apple sunt, asa cum am vazut si mai sus, Colibri 11, Colibri 15 si Colibri 21. Colibri 11 costa 11€/luna si iti ofera 4,0 GB de trafic 4G inclusi lunar. Colibri 17 costa 17 €/luna si iti aduce 12 GB de trafic 4G lunar. Cel mai mare dintre abonamente, Colibri 21 costa 21 € lunar si iti ofera 20 GB de trafic 4G lunar.

Preturi iPad Air 2 si iPad mini 3 la Orange pentru abonamentele Pantera 20, 25, 31, respectiv 41.
Preturi iPad Air 2 si iPad mini 3 la Orange pentru abonamentele Pantera 20, 25, 31, respectiv 41.

In plus, Orange ofera clientilor sai care au deja abonament incheiat la ei, posibilitatea de a-si prelungi abonamentul cu unul nou Pantera, optand pentru iPad in loc de iPhone sau un alt smartphone. Prin aceasta modalitate, clientii vor beneficia de doua cartele SIM astfel incat sa poata folosi traficul de internet prin 4G inclus in abonament atat pe telefon, cat si pe tableta.

Alaturi de iPad Air 2 si iPad mini 3, Orange Romania a pastrat in oferta proprie de tablete Apple si generatiile precedente ale tabletelor – iPad Air si iPad mini 2. Ele sunt disponibile in aceleasi conditii si cu aceleasi abonamente recomandate, insa au un pret mai mic cu aproximativ 100 € decat aceleasi versiuni de iPad Air 2 sau iPad mini 3.

Poti vedea intreaga oferta de iPad si iPad mini a Orange Romania accesand acest link, sau unul dintre linkurile de mai jos, pentru modelele specifice:

Toate modelele de iPad comercializate de catre Orange Romania sunt in varianta Wi-Fi + Cellular.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.