Iata cat urmeaza sa coste versiunile din otel inoxidabil si aur ale Apple Watch

0
191

Inca de la prezentarea Apple Watch, consumatorii au ramas cu cateva intrebari importante pentru care Apple nu a venit cu un raspuns momentan. De la autonomie si pana la data lansarii ceasului, exista multe semne de intrebare in ceea ce priveste cel mai nou dispozitiv din gama de produse Apple. Intrebarea care ii framanta cel mai mult pe consumatori, insa, este legata de pretul Apple Watch.

Apple a anuntat ca pretul de pornire al Apple Watch va fi de „doar” 350$, insa nu a specificat care dintre cele trei editii va costa atat. Data fiind constructia din aluminiu si bratarile din poliuretan, multa lume crede ca editia Sport a ceasului va avea acest pret de pornire. In ceea ce priveste modelele Apple Watch si Apple Watch Edition, pretul nu a fost anuntat inca, dar site-ul iGen.fr pretinde ca are raspunsul.

Potrivit unor surse din interiorul Apple, se oare ca pretul de pornire al versiunii Apple Watch din otel inoxidabil va fi de 500 $, in timp ce pretul Apple Watch Edition (versiunea din aur) ar trebui sa aibă un pret situat intre 4.000 $ si 5.000 $. In trecut, insa, s-a sugerat ca Apple Watch din aur (foto sus) va avea un pret de pana la 10.000 $ sau, dimpotriva, ca va avea un pret situat intre 1.000 $ si 5.000 $.

In ceea ce priveste lansarea, iGen vine si ne spune ca Apple inca isi doreste sa lanseze Apple Watch pana de Ziua Indragostitilor, confirmand un zvon mai vechi. In schimb, directorul diviziei de magazine al Apple a spus angajatilor sai ca ceasul va fi lansat abia in primavara.

iGen s-a dovedit a fi de-a lungul timpului o sursa de incredere, furnizand informatii, de cele mai multe ori, corecte in ceea ce priveste produsele Apple nelansate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.