Evernote 7.6.0 pentru iPhone si iPad – actualizare este disponibila pe App Store

0
113

Aplicatia Evernote a primit in cursul noptii trecute o noua actualizare destul de importanta pentru toti utilizatorii. Celebrul instrument creat pentru luarea de notite si administrarea lor dupa bunul plac – Evernote – este acum disponibil in versiunea 7.6.0 pe App Store pentru toti utilizatorii care au instalat iOS 7 sau o versiune ulterioara pe propriile dispozitive.

evernoteEvernote 7.6.0 aduce functionalitatea conversatii pentru toti utilizatorii aplicatiei, permitandu-ne sa trimitem mesaje prin care sa partajam notite si sa discutam diferite aspecte cu alti utilizatori Evernote fara a fi nevoiti sa parasim aplicatia. Mai mult decat atat, cei care au conturi premium primesc si functionalitatea context, care afiseaza notite, articole si persoane asociate cu ceea ce lucrezi tu. Articolele asociate sunt preluate de pe The Wall Street Journal si din alte publicatii celebre, iar persoanele asociate sunt cautate de apliucatie pe LinkedIn si in afacerea ta. La final, cea mai recenta versiune a Evernote ofera tuturor utilizatorilor corecturi de probleme pentru o experienta mai buna decat oricand.

Pentru a face actualizarea la versiunea 7.6.0 a aplicatiei Evernote, trebuie ca de pe dispozitivul dvs. cu iOS sa deschideti App Store, sa accesati sectiunea Updates, unde va aparea titlul aplicatiei alaturi de butonul Update, pe care trebuie sa il atingeti. Daca nu aveti aplicatia descarcata, accesati linkul de mai jos pentru a o descarca acum:

- Reclamă -