BBM 2.5 pentru iPhone a fost lansat pe App Store

0
417

Versiunea oficiala a aplicatiei BlackBerry Messenger – sau BBM – pentru iPhone si iPad a fost actualizata de catre canadienii de la BlackBerry in cursul noptii trecute pentru a oferi utilizatorilor o serie de functionalitati cat se poate de importante. BBM 2.5.0.26 este disponibila acum pe App Store, aducand mai multe noutati pentru trimiterea de mesaje si partajarea de continut media.

bbmIncepand de acum, utilizatorii BBM se vor putea bucura de mesaje cu limita de timp, ceea ce inseamna ca expeditorul va putea sa controleze pentru cat timp destinatarul/destinatarii vor putea sa vada mesajul sau imaginile partajate intr-o singura conversatie. La orice mesaj trimis vei avea posibilitatea de a seta momentul in care el va expira, iar in momentul in care acest timp se va epuiza, destinatarul nu va mai putea vedea mesajul tau. O alta noutate legata de BBM 2.5 este functionalitatea de retragere a mesajelor, aplicatia permitandu-ti sa stergi din conversatii mesajele nedorite astfel incat ele sa nu mai poata fi vazute nici de catre ceilalti utilizatori. Sistemul de selectare a stickerelor a fost imbunatatit, de asemenea, in noua versiune, acum fiind mai rapid decat oricand sa selectezi animatia dorita. In ceea ce priveste partajarea de imagini, acestea vor fi trimise si primite in format HD, pastrandu-se astfel calitatea initiala a pozelor trimise.

Alaturi de cele susmentionate, versiunea 2.5.0 a BBM aduce utilizatorilor posibilitatea de a descoperi muzica pe care o asculta prietenii tai si de a o cumpara de pe iTunes. Mai mult, aplicatia aduce „buletinele BBM” care te anunta despre aparitia unor produse si servicii noi ale BBM. La final, BBM 2.5.0 ofera utilizatorilor de iPhone si iPad imbunatatiri in ceea ce privesc fluxurile BBM, fiind posibila vizualizarea numarului de actualizari din flux de la ultima verficare.

Pentru a face actualizarea la versiunea 2.5.0 a aplicatiei BBM, trebuie ca de pe dispozitivul dvs. cu iOS sa deschideti App Store, sa accesati sectiunea Updates, unde va aparea titlul aplicatiei alaturi de butonul Update, pe care trebuie sa il atingeti. Daca nu aveti aplicatia descarcata, accesati linkul de mai jos pentru a o descarca acum:

  • BBM pentru iPhone (si iPad Wi-Fi+Cellular) – Gratuit – Descarca acum

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.