Beats by Dre lanseaza o editie Hello Kitty a doua modele de casti

0
1817

Dorind sa fie chiar si mai populara in randul tinerilor, compania Beats, detinuta in prezent de catre Apple, a colaborat cu cei de la Sanrio pentru a concepe impreuna doua editii speciale a castilor Beats avand ca tema faimosul personaj fictiv japonez Hello Kitty.hello kitty beats

Aflat la cea de-a 40-a aniversare, Hello Kitty va fi disponibil pe o versiune a castilor over-the-ear Solo2 ce sunt disponibile intr-o combinatie de rosu, alb si albastru si includ mai multe personaje Hello Kitty pe suprafata exterioara. Cel de-al doilea produs care va fi disponibil intr-o versiune speciala sunt castile in-ear urBeats ce sunt disponibile in aceleasi trei culori ca si versiunea mai mare a castilor, dar au inscriptiile Hello Kitty ceva mai discrete. In cazul acestor casti, Beats a conceput chiar si un etui special in forma Hello Kitty.

Castile in editia Hello Kitty vor avea un pret de vanzare mai mare cu 50$ decat cele clasice. Astfel Hello Kitty x Beats Solo2 vor costa 249,9 $, in timp ce urBeats costa 149,9 $.

Prin lansarea unei versiuni Hello Kitty a castilor sale, Beats va atrage mai multi copii, mai ales in tari precum Japonia si SUA, unde acest personaj este foarte indragit. De-a lungul timpului, Beats a mai lansat editii speciale si limitate ale castilor sale, adoptand diferite teme care pot atrage un numar mare de consumatori.

- Reclamă -