Apple extinde disponibilitatea platformei iAd in Romania si alte 69 de tari

0
397

iAd este platforma online pe care compania Apple o ofera celor care vor sa isi promoveze produsele in interiorul aplicatiilor de pe App Store ale caror dezvoltatori au ales sa si le monetizeze cu iAd. Lansata in anul 2010, iAd a fost pana acum disponibila in doar 25 de tari din aceasta lume, Romania fiind, evident, una dintre tarile ocolite ca de obicei de compania americana.

Situatia s-a schimbat radical saptamana aceasta, cand Apple aproape a triplat numarul tarilor in care este disponibil iAd. Intr-un anunt facut pe portalul dezvoltatorilor de aplicatii, Apple ne spune ca platforma este disponibila incepand de acum in 70 de tari noi din cele doua Americi, Europa, Asia, Orientul Mijlociu, Africa si Australia. Aceasta extindere face ca platforma sa fie disponibila in 95 de tari din intreaga lume, iar mutarea ar trebui sa ajute Apple sa atraga si mai multe firme de publicitate catre platforma sa, iar dezvoltatorii sa castige mai mult de pe urma reclamelor atractive pentru un numar mai mare de utilizatori.iad romania

Printre cele 70 de tari in care iAd este disponibil acum se numara si Romania si Republica Moldova. Asta inseamna ca firmele de publicitate de la noi isi vor putea promova produsele, iar dezvoltatorii propriile aplicatii prin intermediul platformei iAd Workbench in doar cateva minute. Aceasta platforma ofera utilizatorilor posibilitatea de a crea campanii de publicitate in cativa pasi simpli pentru a atrage utilizatorii care folosesc aplicatii cu iAd.

Poti accesa platforma iAd Workbench de aici.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.