Apple si service-urile partenere vor incepe sa repare produsele Beats peste cateva zile

0
2333

In vara compania Apple a finalizat procesul de cumparare a celebrului producator de casti Beats Electronics si a serviciului de streaming audio Beats Music. Chiar daca a ales sa pastreze brandurile acestor companii, angajatii lor au fost mutati in Cupertino si vor raspunde in fata Apple, iar operatiunile sunt efectuate de acelasi gigant din California. Preluand totul, Apple trebuie sa se ocupe acum si de repararea produselor Beats defecte, iar cateva note interne ne confirma ca foarte curand magazinele Apple si centrele de reparatii autorizate se vor ocupa de repararea acestor produse.

Potrivit unei note interne publicate de site-ul tehnologic TechnoBuffalo, Genius Bar-urile din cadrul magazinelor Apple vor furniza asistenta dupa cumpararea produselor Beats Electronics, inclusiv repararea lor, atunci cand se impune. Se pare ca 18 noiembrie (marti) este ziua magica incepand cu care magazinele Apple se vor ocupa de repararea produselor Beats si vor oferi asistenta clientilor nu doar telefonic, ci si la fata locului.

Din pacate captura de ecran publicata de Techno Buffalo provine dintr-o sursa necunoscuta si ar putea sa nu prezinte informatii legitime, insa luna trecuta aparuse pe internet un alt document intern trimis aparent de compania Apple care anunta cam acelasi lucru. Acea nota fusese publicata in urma cu exact o luna de la aparitia acesteia din urma si anunta paretenerii Apple ca “in viitorul apropriat” compania americana va fi responsabila de furnizarea serviciilor de reparare clientiilor cu produse si accesorii Beats Electronics.

In conditiile in care magazinele Apple vor incepe sa se ocupe de repararea produselor Beats defecte, este foarte posibil ca si centrele de reparatii autorizate de Apple sa fie obligate sa faca acelasi lucru. In aceste conditii, in Romania centrele de reparatii autorizate (iStyle si Noumax) ar putea in curand sa se ocupe de repararea castilor si a difuzoarelor Beats defecte.

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.