Aplicatiile iMovie, Pages, Numbers, Keynote si iTunes Connect au fost actualizate de catre Apple

0
127

Lansarile iOS 8 si, ulterior a iOS 8.1, au insemnat actualizarea unei bune parti a aplicatiilor din catalogul Apple. Mereu se intampla, insa, ca actualizarile majore sa aduca o serie de erori pe care dezvoltatorii nu le-au sesizat dar care ii deranjeaza pe utilizatori. Aceasta situatie s-a ivit si in cazul aplicatiilor actualizate de catre Apple saptamanile trecute, asa ca gigantul american a publicat actualizari de mentenanta pentru aplicatiile Pages, Numbers, Keynote, iTunes Connect si iMovie, cea mai importanta dintre acestea fiind actualizarea adusa iMovie pentru iOS.

Incepand cu iMovie, asadar, versiunea 2.1.1 a aplicatiei ofera utilizatorilor compatibilitate cu versiunea beta publica a Bibliotecii foto iCloud si chiar optiunea de partajare a videoclipurilor prin intermediul Partajarii foto iCloud. Alaturi de aceste functionalitati noi, actualizarea 2.1.1 rezolva problemele care puteau fi intampinate cand dispozitivul era rotit in timp ce se afla in navigatorul video. De asemenea, cea mai noua versiune a iMovie aduce imbunatatiri in privinta performantei si a stabilitatii.

Trecand mai departe, toate aplicatiile suitei iWork pentru iOS au fost, de asemenea, actualizate de catre Apple in cursul noptii trecute. Versiunile 2.5.1 a Pages, Numbers si Keynote sunt acum disponibile pe App Store sub forma unor actualizari care contin imbunatatiri in privinta stabilitatii si corecturi de probleme.

  • Pages pentru iPad si iPhone – 8,99 € – Cumpara acum
  • Numbers pentru iPad si iPhone – 8,99 € – Cumpara acum
  • Keynote pentru iPad si iPhone – 8,99 € – Cumpara acum

Si, in cele din urma, iTunes Connect 3.0.2 pentru iPhone si iPad a fost publicat de catre Apple. Aplicatia dedicata dezvoltatorilor de aplicatii a primit, de asemenea, o actualizare minora, Apple notand ca versiunea 3.0.2 include doar „corecturi minore”.

Poti efectua toate aceste actualizari primite de aplicatiile Apple accesand App Store>Updates>Update All.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.