Aplicația Poze pentru iCloud permite încarcarea de imagini

0
1085

După o perioadă de testare cu dezvoltatorii care a durat două săptămâni, versiunea publică a site-ul iCloud.com primește funcționalitatea de încărcare a pozelor în Biblioteca foto iCloudAceastă funcționalitate nouă este disponibilă doar din aplicația Poze pentru web ce permite utilizatorilor să vizualizeze toate pozele încărcate de pe iPhone și iPad pe iCloud. Înainte ca ea să fie disponibilă, aplicația Poze pentru iCloud permitea pe lângă vizualizarea pozelor, descărcarea pe computere sau eliminarea lor.icloudbetasiteuploadtool

Folosind noul instrumen de încărcare a imaginilor, utilizatorii vor putea, așadar, să încarce poze și clipuri video chiar și de pe acele computere non-Apple, dar și de pe Mac. Singurul format de imagine acceptat pentru încărcare de iCloud.com beta este .jpg, altele precum .png, .mov, .avi, .mp4 și nu numai nefiind în momentul de față compatibile cu instrumentul Apple. Desigur, orice imagine încărcată de pe iCloud.com va fi salvată în bibliotaca foto iCloud și sincronizată ulterior cu toate dispozitivele iPhone și iPad conectate la același cont.

Pe iOS, Biblioteca foto iCloud a fost introdusă odată cu lansarea iOS 8.1 într-o versiune beta publică, ceea ce înseamnă că Apple mai are de lucrat la ea până să o facă aproape perfectă. În biblioteca foto iCloud sunt stocate, exact ca și în fluxul foto, toate pozele și clipurile video înregistrate de pe un dispozitiv, diferența fiind că prima dintre ele le va stoca direct pe contul iCloud, deci va afecta spațiul de stocare pe care îl ai disponibil.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.