Implementarea unor API-uri care sa ofere dezvoltatorilor posibilitatea de a crea tastaturi pe care utilizatorii sa le poata folosi oriunde in interiorul iOS a dus la aparitia unui numar mare de asa-numite “tastaturi terte” pentru iOS 8. Una dintre cele mai laudate si cunoscute este Swypeo tastatura creata de catre Nuance Communications.

In ideea de a o adresa unui numar cat mai mare de utilizatori, cei de la Nuance au publicat la inceputul acestei saptamani o actualizare noua pentru Swype ce aduce compatibilitate cu 16 limbi noi. Printre limbile pe care aplicatia le cunoaste si in care poate oferi auto-corectie si sugestii se numara si limba romana, alaturi de rusa, turca, engleza britanica, maghiara si nu numai. Aceste 16 limbi noi cunoscute de aplicatia Swype se adauga celor cinci stiute deja.

Alaturi de compatibilitatea cu noi limbi, Swype ofera sistemul emoji inteligent in sase limbi (engleza – doua dialecte, franceza, italiana, germana si spaniola). De asemenea, versiunea 1.1 a aplicatiei are un aranjament al tastelor imbunatatit pe iPad, precum si un aranjament personalizabil (QWERTY, QWERTZ, AZERTY). Mai mult, tastatura va putea sa redea sunete la atingerea tastelor si sa faca auto-spatiere.

Pentru a face actualizarea la versiunea 1.1 a aplicatiei Swype, trebuie ca de pe dispozitivul dvs. cu iOS sa deschideti App Store, sa accesati sectiunea Updates, unde va aparea titlul aplicatiei alaturi de butonul Update, pe care trebuie sa il atingeti. Daca nu aveti aplicatia descarcata, accesati linkul de mai jos pentru a o descarca acum:

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.