Dupa o pauza destul de lunga in care nu a mai facut previziuni in legatura cu viitoarele produse ale companiei Apple, cunoscutul analist american Ming Chi-Kuo vine astazi, cu doar o zi inainte de evenimentul media al Apple de pe 16 octombrie, pentru a ne oferi cateva detalii mai mult sau mai putin interesante legate de produsele ce urmeaza sa fie lansate maine. De la iPad, la iMac si MacBook cu ecran Retina, analistul ofera o serie de informatii care s-ar putea dovedi din nou a fi reale.

Incepand cu iPad, Kuo considera ca iPad Air 2 va fi disponibil in cantitati mai limitate decat a fost iPad Air anul trecut, acelasi lucru spunandu-se inaintea lansarii fiecarui produs Apple nou. Compania americana nu ar fi comandat prea multe tablete pana la finele anului, avand experienta anilor trecuti si a faptuluic ca, probabil, actualizarea fata de ultima generatie a iPad-ului de 9,7 inch nu este una atat de mare, deci nu va determina prea multi sa faca trecerea la noul model. Legat de a treia generatie de iPad mini, Kuo ne spune din nou ca nu se asteapta la o actualizare prea mare pentru aceasta categorie de iPad din cauza faptului ca iPad Air a avut o contributie mult mai mare la vanzarile si veniturile companiei Apple. Un alt element care ar putea determina Apple sa aloce resurse mai mici acestui produs ar fi legat de dezvoltarea unui iPad Pro cu ecran de 12,9 inch ce urmeaza sa fie lansat anul viitor, cel mai probabil.

Trecand la iMac, analistul ne spune despre viitoarea generatie a celebrului all-in-one Apple ca ea va avea un afisaj Retina cu o diagonala de 27 inci, ce va fi pusa in vanzare pana la finele anului in curs. De asemenea, modelul cu afisaj de 21,5 inch va fi pus in vanzare incepand cu a doua jumatate a anului 2015, amanarea fiind cauzata, potrivit analistului, din cauza dificultatii de dezvoltare a doua panouri de diferite dimensiuni cu o rezolutie asa de mare.

In cele din urma, Kuo reitereaza o informatie de saptamana aceasta, spunandu-ne ca viitoarele modele de MacBook nu isi vor face aparitia in cadrul evenimentului de pe 16 octombrie, intrucat Apple asteapta cipurile Broadwell ale Intel inainte de a face un upgrade atat de important in gama de MacBook. Asta inseamna, asadar, ca anul acesta vom ramane cu modelele de MacBook Air si MacBook Pro lansate in vara, iar la anul va fi prezentat si lansat un MacBook cu ecran Retina de 12 inch.

Maine, pe 16 octombrie, va astept incepand cu ora 20:00 pe iTutorial.ro pentru a vedea impreuna tot ce a pregatit Apple in ultimele luni pentru gama Mac si iPad.

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.