TapToShare – widget-ul pentru iOS 8 care iti permite sa postezi rapid pe Facebook si Twitter

0
250

Va mai amintiti de iOS 6 si widget-urile Sociale pentru aplicatiile Twitter si Facebook care ofereau un mod extrem de rapid de a posta orice doresti pe contul tau direct din Centrul de notificari? Desi a fost considerat a fi util de multi utilizatori, widget-ul a fost eliminat din iOS 7 si nu a reaparut – momentan – ca si o solutie nativa in Centrul de notificari din iOS 8. Cu toate acestea, iOS 8 aduce dezvoltatorilor instrumentele prin care pot sa creeze widget-uri pentru Centrul de notificari, iar TapToShare s-ar putea sa fi unul dintre cele pe care le cauti.

IMG_4463Dupa instalarea aplicatiei, aceasta iti va permite sa ii adaugi widget-ul in Centrul de notificari pentru a primi doua butoane: Tap to Post (Atingeti pentru a posta) si Tap to Tweet (Atingeti pentru Tweet). Actionarea oricaruia va duce la deschiderea aplicatiei TapToShare si la afisarea casetei de postare a unei actualizari pentru Facebook sau a unui Tweet, dupa caz, direct in contul tau configurat pe iPhone sau iPod touch.

Asa cum probabil ca v-ati dat deja seama din cele enuntate mai sus, TapToShare nu este o solutie la fel de nativa precum era cea oferita de catre Apple si asta pentru ca este necesara deschiderea unei aplicatii in conditiile in care vrei sa postezi ceva. Cu alte cuvinte, butoanele din Centrul de notificari nu sunt nimic altceva decat niste legaturi rapide catre anumite functii din aplicatie, in timp ce widget-ul Apple functiona exact ca si o miniaplicatie in acelasi meniu.

O solutie precum cea oferita de catre Apple odinioara nu va fi posibila pana cand compania americana nu va oferi dezvoltatorilor posibilitatea de a extinde functionalitatea widget-urilor fara a le mai limita sa fie scurtaturi catre anumite aplicatii sau, in cel mai bun caz, miniaplicatii care indeplinesc functii banale.

Daca postezi mult pe Facebook sau Twitter, s-ar putea, insa, sa gasest solutia lui Nonthawat Srichad utila, dar si sa astepti viitoare actualizari cu speranta ca mai multe retele sociale vor fi cunoscute de widget-ul lui.

TapToShare este disponibil pe App Store sub forma unei aplicatii pentru iPhone si iPod touch, fiind optimizata pentru iPhone 6 si compatibila doar cu iOS 8. Dimensiunea aplicatiei este de 3,0 MB.

  • TapToShare pentru iPhone si iPod touch – Gratuit – Descarca acum

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.