Descopera aplicatiile si jocurile lunii septembrie pe App Store Romania

0
1256

Incepand cu luna mai a anului in curs, compania Apple a introdus pe App Store o noua sectiune grozava care ajuta utilizatorii sa descopere o serie de aplicatii grozave disponibile in magazinul din tara in care se afla si pe care merita sa le incerce pe propriile terminale iPhone sau iPad.

Au trecut deja cateva zile de cand luna octombrie s-a instaurat in multe tari de pe glob, iar pagina principala a App Store, actualizata la finele saptamanii tercute, include acum si o sectiune “Best of” actualizata si ea, pentru a include si cele mai bune aplicatii ale lunii septembrie.

In cadrul acestei sectiuni proaspat actualizate, veti descoperi o selectie de aplicatii si jocuri memorabile create cu dibacie ce au fost lansate sau actualizate pe toata durata lunii septembrie. Subcategoria “cea mai buna aplicatie & joc” este si ea disponibila pentru luna septembrie, editorii App Store considerand ca cea mai buna aplicatie disponibila la noi a fost Peak, o aplicatie care promite sa imbunatatesti anumite capacitati mintale. Cel mai bun joc al lunii septembrie a fost Asphalt Overdrive (citeste prezentarea celui mai recent joc 2K, Bioshock).

Aceasta sectiune continua cu cateva jocuri grozave si aplicatii “extraordinare” care au fost lansate ori actualizate in luna care a trecut. Printre acestea se numara si jocuri precum FIFA 15: Ultimate Team sau Goat Simulator, dar si aplicatii cum ar fi Camera+, SwiftKey Keyboard si Yahoo Weather. Va recomand, asadar, sa accesati acest link catre cele mai bune aplicatii ale lunii septembrie de unde este imposibil sa nu gasiti o aplicatie grozava sau un joc fascinant pentru dispozitivul iPhone sau iPad pe care il detineti.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.