Productia unui MacBook ultra-subtire cu ecran de 12 inch ar fi inceput

0
102

Conferinta Apple de pe 16 octombrie ar putea sa ne aduca, printre altele, un MacBook complet nou atat la exterior cat si, poate, la interior. Potrivit celor de la DigiTimes, Quanta Computers a inceput productia unui laptop Apple complet nou.

Noul computer din gama MacBook are design „ultra-subtire” si ecran de 12 inch, insa noul profil se pare ca pune probleme destul de mari partenerilor companiei. Potrivit acelorasi surse, aflam ca Quanta Computers incearca sa creasca numarul de unitati produse pentru ca in noiembrie sa ajunga la punctul de a da startul productiei de serie a computerelor. Chiar si asa, insa, Apple s-ar putea sa nu aibă cantitati suficiente de MacBook astfel incat sa il poata puna in vanzare in timp util pentru sezonul cumparaturilor.

Marile probleme pe care le intampina producatorii sunt legate de faptul ca intreaga carcasa a acestui MacBook este mai subtire chiar si decat cea a actualelor MacBook Air cu ecrane de 11 inch si 13 inch. Chiar daca pare ca vorbim despre o noua generatie a MacBook Air, nu stim inca daca Apple va include noul laptop in aceasta gama de laptopuri sau daca il va comercializa ca si un alt model de MacBook. Ce stim, insa, si este reconfirmat acum, este faptul ca acest nou MacBook va avea ecran Retina cu diagonala de 12 inch.

Printre celelalte noutati pe care viitoarea generatie de MacBook le-ar putea aduce se numara noi procesoare Intel atat de eficiente incat vor face posibila eliminarea ventilatoarelor de la interior, un trackpad fara butoane si mai multe versiuni de culoare (alaturi de argintiu, griul si auriul ar putea fi noile optiuni).

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.