Noi modele de iPad urmeaza sa fie lansate pe 24 octombrie

0
100

Joi, 16 octombrie, Apple va organiza cea de-a treia conferinta media a acestui an cu scopul de a prezenta utilizatorilor o serie de produse noi pe care urmeaza sa le puna in vanzare in perioada imediat urmatoare. Nu cred ca mai este pentru nimeni o surpriza faptul ca aceasta conferinta va aduce prezentarea unor noi modele de iPad. O intrebare in acest moment ar putea fi legata de momentul lansarii noilor tablete.

Compania Apple ar fi inceput deja livrarea noilor tablete catre depozitele din Statele Unite, pregatindu-se pentru o lansare care urmeaza sa aibă loc pe data de 24 octombrie, intr-o zi de vineri, scrie MacRumors. Site-ul american citeaza o sursa care i-a mai furnizat informatii acurate in trecut si care acum sustine ca nu a reusit sa identifice cu exactitate care dintre noile modele de iPad sunt livrate – iPad mini cu ecran Retina 3 sau iPad Air 2. Cantitatea mare de produse livrate o face, insa, sa creada ca noi iPad-uri sunt impachetate si transportate cu avioane peste Ocean, un lucru plauzibil avand in vedere data la care urmeaza sa fie puse in vanzare noile tablete.

Informatia de astazi este sustinuta si de istorie. In ultimii ani compania Apple a lansat noile produse iPad la aproximativ o saptamana distanta de conferinta in cadrul careia au fost prezentate, exceptie facand iPad mini cu ecran Retina, care a fost pus in vanzare mai tarziu din cauza problemelor de productie. iPad Air, de exemplu, era prezentat anul trecut pe 22 octombrie, si pus in vanzare pe 1 noiembrie, la aproximativ o saptamana dupa.

Recomandarea mea este, totusi, sa privim cu reticienta noile informatii si sa asteptam ziua de 16 octombrie pentru a auzi chiar de la Apple data la care va pune in vanzare noile dispozitive iPad.

Pe 24 octombrie, operatorii de telefonie mobila din Romania vor initia o campanie de precomenzi pentru iPhone 6 si iPhone 6 Plus.

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.